2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@elcinbb vadi takipçileri iyi bilir kayıkçının derlerrrrrrrr hikayesi vardı bi anlayan anımsar zaten o misal daha neler neler derlerrrrr hayal güçleri bu insanların ayrı bir gezegen oluşturmaya yeter de artar. Yarın açıklanacakmış gibi hadi dersimize oturalım aklımız gene kim ne saçmalayacak diye buralarda kalmasın bir gün bir gündür hep beraber çalışalım hakedeni kazansın elbet birileri üzülmek zorunda. Aklımız buralarda kaldıkça çalışamıyoruz oysaki en kıymetli zamanlar bu zamanlar listeye giremesek bile kpss için birşeyler kazanmış oluruz. Gönlünüzü ferah tutun Allaha emanet olun hakkımızda hayırlısı olsun.
-
@casanova*** hocam dün bi yardirdin bugün sende yumusamissin sevindik grup adına teşekkür ederiz aramıza geldiğin için
-
Pazartesi gunu bir arkadas demisti dersaneden. Gibden biriyle tanistim dedi,konya filan beklenenden dusukmus dedi. Ama dogrumu diyor yalanmi diyor anlamadim dedi. Bende yazilasi bir bilgi degil diye dememistim burda. Simdi iller dusuk kapicak muhabbetinden sonra kafamda bagliyorum, belki gercektir Bilemedim ya. Aciklansada kurtulsak
-
-
Arkadaşlar siz kafayı mı yediniz emin olsam zaten saat gün veririm. ben kendi fikrimi söyledim 3 4 saat içinde mesai bitmeden açıklanabileceğini. Burdan kalkıp da insanlara sallamanın gereği yok. @elcinbb zaten kendi tahminim olmasa surdan aldığım bilgi diye beliritirim. Öyle sert çıkmana gerek yok tamam beklemesi zor ama insanlara biseyler yükleyince kolay hale gelmez. 8000 küsür ileti yazılmış farkındaysan herkesin ki net bilgi olmasa gerek.
-
4t nin denemelerini çözmeye calisan varmi bende 2015 basımı var ve her deneme de 2 3 tane yanlış soru var. son basimlarinda duzeltilmis mi yoksa aynı mı. eger aynıysa bu sınavda veya daha sonraki sınavlarda uzak durmanızı tavsiye ederim bu kitaptan. Bu kadar
basit hataların yapılması kitaba ve öğrenciye verilen degeri gösteriyor bence. sinirlerimi bizuyor çözdükçe -
Konya Mersin Erzurum Elazığ Düzce zaten 74 civarına düşer . spekülatörler başardı doğu yazdık .doğu illerinde 76 üzerinde belki 77 çıkar .
-
@siyasetbilimci duzce icin keske bende emin olabilsem. 78.3 puanim ama onumde 25 kisi filan var. oda net kullanan ve gercek soylediklerini dusunursek. Ay hadi hayirlisi ya
-
Çok adı geçmedi öyle umuyorum belli puanlar İst Tekirdağ Sakarya Kocaeli Bursa arası dağıldı dağılımda Düzce sanki onlara göre daha az tercih edildi bana göre tabiki .
-
Sürpriz il mersindir diye düşünüyorum Konya'dan sonra Mersin sayısına göre dengeli tercihi az olmuş bana göre
-
Güzel haber su ki suana kadar 78 li bi arkadaş dışında benden başka Tekirdağ yazana rastlamadım. Benim puanım da 79.7 : )
-
@kismetnasip düzce için yine pusudasın her şey olacağına varır sen çalışmana bak sonuçta hayatın sonu değil daha kpss var kasımda guy var kaza bela olmazsa
-
@ekonomistt1 hocam ben dosya paylaşmayı bilmiyorum sanırım aynı durumdayız bende de ticaretle icra iflas yok, kpss a grubu yaz faceye bilgiler kısmından dosyalara gir gerçekten el emeği göz nuru notlar var ben indirdim güzele benziyolar işletme iktisadı 4 lü iktisat falanda var keşke dosya paylaşmayı bilsemde faydam dokunsa. Guy sorularını falanda bulabilirsin bilgi amaçlı bakınca gerçekten işe yarayan şeyler var bi göz gezdirmeni tavsiye ederim eğer üye olmadan bakılamıyorsa özelden yaz faceden ekleyip ben atayım dosyaları sana.
-
Bende büyüme kalkınmaya devam ediyorum boşuna bekleyiş saçma olur KPSS az kaldi
-
@akliselim evet hocam pusuyu kurdum bekliyorum. Olursa olur,olmazsa nasip️️ Bir kapi kapanir bin kali acilir diyip tevekkul edicez artk:)
-
@ekonomistt1 sohbet kutuna bakar mısın
-
arkadaşlar Rize yazan yok mu yaa tek ben mi başvurdum 79,85
-
@kismetnasip bu sene sanki konya ya pek talep olmadı gibi göründü dogru olabılır
-
@kismetnasip kanka konya oralara düşerse sana etliekmek ısmarlıcam kurum da çok uçmaz heralde böyle durumda
-
vanda yok galıb arkadaslar