2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@nitrogb kardeşim Konya mıydı senin
-
Ben cok arada bir puanla (77) urfa yazmistim beklentim %50 idi ama umut o kadar agir basti ki 3 4 gundur sadece bunu bekledim ama kendime uzulmekten cok 80 bandinda ki arkadaslara uzuluyorum cunku benden cok daha fazla haketmislerdi . Istanbul yazmak icimden hic gelmemisti o yuzden onada uzulmuyorum vardir bi hayir ama sunu belirtmeden gecemicem bize bu oynatilan kumar ve bu sistemi degistirmeyen her kimse lanet olsun .
-
Arkadaşlar bu 4t guy denemelerinimi alayım yoksa 10 numara guy denmeleleri var birde forte varnış?Hangisini alayım?
-
@Hipokrat evet kardeşim konya yazdık hayırlısıyla yazılıda başarılar
-
Yani şu an yazarken bile agliyorum bu sınav için herseyden vazgeçtim sevdiğim adam olmadı sadece bu iş için emek verdim ağlayarak çok ders çalıştım olmadı şimdi kpssye de hazır değilim artık çalışacak gücüm de kalmadı burda herkese umut olmaya çalıştım gecelerimi hayallerimi verdim ama olmadı napayım nasip boyleymis deyip susmak lazım demekki
-
@zamangeciyor arkadasim 90+ alan icinde iyi bir sene degildi kac kisi yerlesti ki yuksek siralamalardan guya girmeme luksunu kendinde görsün. SGK aciklanmasi icin yapilan oneriye katılıyorum olumlu olursa bende sinava girmem böylece mulakat icin gercekten isteyenlere sira gelir.
-
Taban puanları görebileceğimiz bi yer var mi ?
-
@nitrogb puan nedir acaba
-
@brkmrv 83
-
@nitrogb dostum deneme ne çözüyosun?Bir şey önertirmisin?4t forte 10 numara hangisi?
-
Napalim sınava giremiyceksek önümüzde kpss var zaten sınava girmeyi hak kazanan 5 kisiden 1 kişi bu işe sahip olcak kimi sinavda kimi mülakat da elenicek kiminin başka yerde beklediği işi olucak kisaca herkesin nasibinde ne varsa o olcak evet üzücü bir durum ama napalım dünyanın sonu değilya yada son aşama mülakat da elenmis değilizya.. bu bana ders oldu kpss puani için. Kaybedenlerin kpss için hirslanma zamanı ! Hadi toparlanin ilk defa kpss ye hazırlanan 2017 grubu ilerlerken 23 günü iyi değerlendirme vakti !
-
@ddguy biliyorsun ki her işin başı hayır ve nasip.Bu durumda elden bir şey gelmiyor.lutfen kendini üzme,daha iyi yerlere layıksın demekki.Onnde 2yil geçerliliği olan KPSS sınavı var,şuana kadar bildiğim kadarıyla sen çalıştın zaten,önümüzdeki sınavlarda mutlaka adını göreceksin.Yarından itibaren yoğun bir şekilde KPSS ye odaklanmani öneririm
-
@lal inşaAllah kardeşim yapacak başka bi şeyim yok zaten dua nizi eksik etmeyin nolur
-
@guyguy kardeşim on numara çözüyodum hazırlayanlar sağ olsun ama epey yanlışlıklar var 5 tane çözdüm bıraktım 4t çözüyorum. Biraz üst seviye ama güzel tavsiye ederim
-
Sınava hak kazanan arkadaslari tebrik ediyorum inşallah haklarınizda hayırlısı olur gönlünüzce olur.. işe başladıktan sonra da bizi unutmayın herkes burdayken söyleyim dedim :slight_smile:
-
@karakalpaklı misafirhanelerde yer nasil ayarlanıyor, telefon numarasi falan varsa verebilir misiniz
-
@ddguy inanın hocam benmde ilk aklma siz geldiniz ... Rabbim sabır versın yardmcnız olsn . ancak kpssye az bir süre var belkide guya calşp kpssyı boslayp kurudma elenseydınız daha sıkıntı olurdu Rabbim bun nasip etmediyse daha güzeli nasip olacaktır inş
-
bir arkadaş vardı. atanan arkadaşları guy a başvuruyordu ama sınavına girmiyorlardı falan sözde yüksek puanlılara adaleti teslim ediyorlarmış..
şimdi ne düşünüyor merak ediyorum ? -
Burda hepimiz kardeş oldk arkdaş oldk dert ortagı olduk.. sınava girmeye hak kazanıp şehir dışndan gelecek bayan arkdaşları seve seve evimde misafir ederim
-
@nitrogb eyvallah kardeşim sana da başarılar mülakatta görüşürüz inşallah