2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Kutyler Sürece müdahale etmeyeceğimi ve bu konuda beni anlamanızı istediğimi söyledim kardeşim. O kadar keskin uçlu bi ustura ki genele uyan öngörü Ankara'ya uymadığı için emin ol ki şu an bir çok mecra aleyhimizde konuşurdu. Benim analizi yapmaktaki gayem 'bak ben buldum gördüm' demek değil. Bir noktada insanların neden dolayı yanıldığını anlamak bir noktada tezkin etmek. Kendimi ispat etmek olarak algılarsanız çok üzülürüm buna. Böyle bir gayem olmadığını biliyorsunuz çünkü.
Bakalım inşallah bundan sonra kendimizi adayacağımız şey sistemin değişmesi. Başka yolu yok bu yıkımların önüne geçmenin.
-
@ddguy Rabbim yardımcın olsun inş
-
@paretowilfredo hocam ne yaparsak yapalım ama önce şu sistemi değiştirecek yönde hareket edelim.Bir daha ki sınav ilanı gelmeden hemen önce değil,şu andan itibaren etkinlikleri başlatalım.Yazıktır ya.Ne 82-81'ler üzülsün,ne de 77-76'lar 1 ay umutla beklesin.
-
@ddguy Hocam yalnız değilsiniz.Umudunuzu kaybetmeyin.Herşey bir imtihan olduğu gibi bu da böyle.Sınav neticesinde sadece 1\5 imiz göreve başlayacak.Herkes yine KPSS'ye girecek zaten.Şu anda ne kimse birşey kazandı ne de birşey kaybetti.Allah gönlünüze göre versin herşeyi.
-
@Kutyler Aynen öyle kardeşim. En kısa sürede buna dair çalışmalara start vereceğiz. Sizler de yeterince destek olursanız hep birlikte yapabiliriz bunu.
-
@ddguy İnan'ın sizi çok iyi anlıyorum şükretmeliyiz şu an gerçekten sizin adınıza üzüldüm Bende geçen Yıl İstanbul dan elendim ve çok kötü şeyler yaşadım şimdi sıralamaya girdim ama sonuç ne olur bilinmez siz buradaki çok insanın duasını aldınız Allah size daha iyi kapılar açar buna Eminim herşey gönlünüzce olsun
-
@nitrogb kardeşim pdf falan var mı?
-
@paretowilfredo Şu anda zaten birşey kazanan yok hocam.Ama böyle devam ederse bizler hep kaybetmeye devam edeceğiz.Belki de bu sene giren seneye daha yüksek alıp giremeyecek.Sınav öyle Ya da böyle açılır muhakkak.Bu yönde etkinlikler yapmak zorundayız artık dediğiniz gibi.
-
Ya Allah hepinizden razı olsun ne diyeyim bi çok arkadaş özelden de yazdı Allahım hayırlısı ni nasip etsin herkesin yolunu açsın çok şükür ki böyle sosyal platform da dahi benj seven insan olmuş sağolun kardeslerim ben toparlarim elbet siz böyle destek verdiniz ya Allah hepinizden razı olsun Rabbim biraz daha yan dedi vardır bi bildiği ne diyelim
-
@ddguy emin ol mülakatta elenmek daha kötü..henüz kimse bir şey kazanmadı. kpss de çok iyi puan alırsın daha iyi kurumlar seni bekler inşallah
-
@davetsiz amin inşaAllah Allah razı olsun
-
@Kutyler 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@paretowilfredo hocam ne yaparsak yapalım ama önce şu sistemi değiştirecek yönde hareket edelim.Bir daha ki sınav ilanı gelmeden hemen önce değil,şu andan itibaren etkinlikleri başlatalım.Yazıktır ya.Ne 82-81'ler üzülsün,ne de 77-76'lar 1 ay umutla beklesin.
Kesinlikle katılıyorum.. bir işimiz de adil yürüsun nereye ne yazilcaksa hepsinde destek olucam kayda değer bir çoğunluk elde edeceğimizi de düşünüyorum
-
@davetsiz kardeşim bu guy sınavı için bu saatten sonra ne önerirsin?Sen nasıl kazanmıştın yazılıyı?Deneme 4tyi çözdünüzmü
-
@guyguy yok kardeş pdf den çalışmıyorum. kitabı var
-
kelimelerin bittiği noktadayım artık herşeyi bırakma noktasına geldim hayattan kopmak noktasındayım ve kopmak istiyorum artık, iki kere tek soruyla mülakata kalamamı dersin iki kere kıl payı listeye girememe dersin sevdiğimin mi dersin onu da eller almış yolunuz açık olsun listeye girenler Allah yar ve yardımcınız olsun hakkınız helal edin..
-
@guyguy hayır yalnız çıkmış soruları çözdüm soru olarak. günde 2 deneme çözüp daha çok konu çalışmıştım ben. eksik konuların üzerine gitmiştim
-
Bildiğin Örümcek Ağı Teoremini yaşadık bu sene geçen sen süpriz yapıp düşük kapatan iller yüksek kapattı yüksek kapatanlar düşük kapattı :))
-
@ddguy sende bırakma arkadaşım pes etme o göz yaşlarını elbet Yüce Rabbim karşılığını verecek bu meslekte vermese bile başka konularda elbet sana güzel günler verecektir..
-
@anatolia hocam bende kötü oldum nolur bırakma destek olalım kpss var önümüzde sabret Allahın takdiri boyleymis
-
@anatolia hocam Allah gönlünüze ferahlık versin.Bol bol çalışma azmi versin.Zaten herkes yine KPSS'ye girecek.Şu anda bence Guy'dan da önemlisi o.Herkes sıfırlanıyor.Sınava girecek olan kimseninde garantisi Yok.