2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Obra 150 dakika en azından geçen sene öyleydi hocam ucu ucuna yetişecek şekilde dönüş ayarlamayın 10000 kişi orda olucak
-
@miss-smith 100 soruya 150 dk nedir ya çok fazla.
-
@Obra tarih hadi bi derecede işletme iktisatı mutlaka yapman lazım boş geçme
-
@Obra o yüzden sınav bi derece kolay oluyor süre sıkıntısı olmaksızın soruları çözüyoruz
-
İyuk ta can alıcı değişiklikleri nerden buluruz kankalar
-
-
İmeceden başka deneme çözüp öneren var mı?Sanki bu imece olayındada bi art niyet var gibi.
-
sınav 150 dakika evet çok zaman var ama sınavın kritik noktası, 1 kere bitirdikten sonra o geriye dönüp değiştirilen sorular
-
@aliveli hocam ufak bir arama motoru ile başlık bulmak istiyoruz hukuk değişiklikler sayfasi vardı ara ki bulasınteknik bir çözüm istiyoruz forum sakinleri olarak
-
Iyuk nr degisti gene arkadaslar.hergn sistemmi degisiyorya
-
Adam sinav suresi uzn diye elstyorya 2 bck saat olsa bnce daha iyi btrdysen cik git kurum sinav suresini azaltsana bu sferde az der.
-
@miss-smith sizin de mı Bursa
-
@Mmrtz dua edin sınav klasik değil.
-
Danistay daire sayisi 15 mi 10 mu gencler 10 indi doye biliyrm ben ama
-
@karakalpaklı. Iyuk sure degisklignden kastinne hocam
-
@Mmrtz 10 evet
-
@Ülkü. 2019 10 inecek diyorlar
-
@Mmrtz Danıştay daire sayısı zaten referandum öncesinde değişen bişey yazın değişmişti yanlış hatırlamıyorsam
-
Bnde oyle biliyorum dedginiz gibi. 9 dava 1 idari diye hatta. Dava daire kurllarn toplatilaro felanda degsmisti.
-
Birde bir arkadas sureler degisti demis ref de ne suresi dgsti anlamidm iyukda bilgi kirligii var