2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Mmrtz Ben direk kanundan çalıştım hocam iyuka.
-
@Mmrtz Istinaf temyiz başvuruları hocam.
-
@Ülkü hocam nerden ulastn atarmism banada.
-
@Mmrtz İvedi yargılama süresi merkezi ve ortak sınav süreleri bunlarda da değişiklik var
-
@Ülkü. Kanun atamism bana kardes calistgin yeri bende bakayim ewt degsklik vardo ama onlar yapilali oldu baya
-
@Mmrtz http://www.mevzuat.gov.tr/Metin1.Aspx?MevzuatKod=1.5.2577&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=idari yargılama&Tur=1&Tertip=5&No=2577 Hocam zaten yazın yapılan değişiklikler bunlar 2575, 2576, 2577 sayılı kanunları bir kez okusan yeter sanki çokmuş gibi duruyor ama aslında çabuk bitiyor
-
Ewylah krdesm
-
Merhaba arkadaşlar bır cok kez soruldu belkı ama su 9 gunluk surecte sızce ımece mı faydalı olur adem kılıc mı sadece bırını cozmek ıcın zamanım var ıkısınıde cozmus bır arkadas yardımcı olursa sevınırım
-
@Ülkü 10
-
@tobıntax o zaman adem kılıç çöz konuları uzun uzun anlatmış konu tekrarı gibide olur imecede cevaplar az ve öz. Olaki çoğunluk çıkmış sorulardan sormazlar ise sadece imece çözen biri zorlanabilir.
-
@miss-smith ortalama kac soru gecmıs senelerle aynı cıkıyor acaba bılgınız varmı?
-
Arkadaşlar sınava giriş belgesi yayınlanacak mı,yoksa sadece kimlikle mi giriş olacak sınava?
-
@sofuoglu Sınav giriş belgesine GIB online sınav sisteminden ulaşabilirsin yayınlandı ve onunla girmek gerekiyormuş.
-
@sofuoglu Tabi kimlikle beraber
-
@Ülkü teşekkür ederim hocam şimdi kontrol ettim hayırlı akşamlar dilerim
-
@sofuoglu Rica ederim
-
@karakalpaklı hayatim gecti orda basladi yerde bitecek bu aşk
-
@darkpassenger Son deme hocam belki de daha iyi bir hayatın başlangıcı olacaktır.:)
-
sizce bu yıl başka guy açılır mı
-
ciddi anlamda umudumu kaybettiğim için soruyorum. bankalardan dahi dönüş yok. komşuların bile laf sokmasına dayanamıyorum resmen.........................