2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Aman tuğrul hoca bu süreçte hiç bişeyi bilemedi. Şuanda da bildiğini sanmıyorum priss dediyse bnce açıklanır
-
@gizemaydın tamam canim alayim ozaman ben yarin. Halim hal degil cunku Cok tesekkur ederim
-
Bence bi insan günde her gün 10 saat çalışamaz.Ne olur sizin fikirleriniz nedir?Bn açıkcası bu guy başvuru sürecinde verimli çalışamadım.İmeceyi çözdüm.Bi daha çözdüm.Ne önerirsiniz?Kpssyi imeceyle kazanamam.Kalan sürede her derse nasıl zman ayırıyosunuz?Ders elemek istemiyorum.
-
@karakalpaklı yaaaa bu olmadı şimdi
-
@kismetnasip ne demek ️
-
@kismetnasip ekmek yeme ve soda limon iç ama sodanin gazını al, limon sık ve su kat. Gun boyu iç..Çok iyi gelir! Yıllardır geçmeyen halsizligim bunları yaparak geçti.. ben de o ilaçlardan içtim ama günü kurtarabildim.. yani kalıcı olmadı.. sana tavsiyem bu.
-
@guyguy 12 saatte calısırsın sadece istemekle her şeyi yaparsın gerekirse uykundan ödün verirsin gezmenden arkadaslarından her şeyden ödün verirsin bir ay içinde cok fazla ilerlemiş oldugunu görürsün
-
@guyguy guy sürecinde önce her derse bir gün ayırdım. Mesela medeni hukuku bir günde okuyup anlamaya çalıştım. Bütün dersleri böyle sırayla gün gün okudum kendi dershane notlarımdan.
Ardından gecen sene KPSS de elediğim derslere geldim. Türk vergi sistemi mikro iktisat ve icra iflas hukuku. Bu derslere tvs hariç 2 şer gün ayırdım.
Tum dersleri bir kere geçtikten sonra tekrar başladım. Bu sefer günde 2 ders şeklinde gittim. Bir günde medeni ve borçlar sadece notları okudum soru çözmedim mesela.
Ardından tum dersleri bitirince her defasında Adem kılıç guy çıkmış sorularda rastgele bir sınav açıp soruları cozdum.
Bu arada bir yıldır muhasebe çalışmıyordum ki bugün başladım ona da.
Önce günde bir ardından iki ders bitirdikten sonra bunu 3 e çıkarttım.
Mesela bir günde idare medeni ve borçları, bir gün sonra ticaret icra iflas ve idari yargıyı bitirdim. Ertesi gün devlet borçları bütçe ve maliye politikasını bir sonraki gün kamu gelirleri kamu giderleri bitirdim. 2 gün mesela makro iktisat ve uluslararası iktisati tekrar ettim. Gece yatmadan önce 3. Kez Türk vergi sistemi.
Dün ise en zorlandığım ders olan mikroyu bitirdim. Notu 2 kere döndüm. Toplamda 5 kez okudum yani. Çok soru çözmedim cunku guy da öyle detay soru gelmiyor.Dün gece yatmadan önce 2014 sorularında muhasebe hariç 76 soruda 69 dogru, 2015 sorularında bi kaç muhasebe sorusu ile beraber 79 soruda 72 doğruya ulaştım.
Bu sayılar 1 ay önce en fazla 58 i görmüştü.
Bugün ve sonraki 3 günde yanı toplamda 4 günde tamamen muhasebeyi nokta atışlarla bitirmek.
Sınava ise 1 hafta kalacak bu durumda. Son 1 hafta ise planım, günde 4 dersi son tekrar olarak okumak. Sınavdan 2-3 gün önce mikro ve muhasebedeki önemli yerlere aşırı yoğunlaşmayı düşünüyorum ki sınavdan önce okuduğum seyler aklımda taze kalsın diye.
Anlayacağın, bir dersi 4-5 kere okuma yöntemi ile çalışıyorum : )
-
@gizemaydın haklısın yapılırda işte bu guy gelene kadar iyi gidiyodum.Yani sadece kpssye odaklanmıştım.Guy kapatma puanları 85le kapatmış.Soru tarzı guyda farklı.Bu nedenle sanki odaklanamıyorum
-
@guyguy kpss tarzı calısmıssan guyda yaparsın merak etme ek olarak işl iktisadı ve kuruluslara bakman gerekecek günde sadece bir imece çözmen yeterli olacak yani konu çalısmadan sadece soru çözmek bana cok saçma geliyor ben gecen yıl imece falan çözmeden gectim kurum sınavını bence eski sistemden devam edin eksik konularınızı kapatın soru çözün
-
@karakalpaklı 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Eğer bugün açıklanırsa, gemi başka bir anlama bürünebilir. O yüzden gemi yazmış
-
@angarabebesi ayy hocam Allah razi olsun sodayi simdi hemen deneyecegim Ekmegi canan karatay hocamiz zararli dedigi gunden beri yemem zaten Soda icmezdim simdi insallah icicem. Allah razi olsun. Gecmezse kpssye kadar gunu kurtarmalik pharmaton alirim bakalim
-
Şimdi cahilliğime verin size bı soru sorcam 10 tane falan ilin puanlarının olduğu bı liste paylaşmışlar facebooktan böyle bişey olabilir mı Allah aşkına elim ayağım titriyor
-
@kardinalist puanları mı yazmışlar 10 ilin?
-
@kzxp yazmışlar bı bilginiz var mı Allah aşkına sinirlerim bozuldu
-
@kardinalist sayfayı atabilirmisiniz bizde bakalım
-
@glsm kaldırmış herhalde isterseniz resmini atıyim benim bı suçum yok lütfen yanlış anlamayın eğer bu şekildeydi 0.4 ile kaybettim bende
-
olur resmini atın
-
@kardinalist istanbul var mıydı
-
@kilici yok bürünmez, aşağıda yazmış çünkü 10000 kişinin okulunu belirlemek kolay iş değil diye demek ki bizim düşündüğümüz teknolojik seviyede ilerlemiyor işler.