2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı Yanına çarpı da at
Hadi bakalım dostlar ben müsadenizle çekiliyorum. Yapacak işler var ama önce yemek tabi
Son bir şey diyeceğim; Bakın burada farklı bir ortam tesis ettik. Bunu hep beraber yaptık. İnşallah hep beraber koruyacağız. Olabildiğince anlayışlı olun, birbirinizi anlayın. Siz stresli iseniz karşınızdaki de stresli. Siz daralıyorsanız karşınızdaki de öyle olabilir. Azami özenle bu ortamı artık adını anmaya bile değmeyecek diğer ortamlar gibi olmaktan koruyacağız hep beraber.
Aile'yiz diyorsak, aile içinde bazı şeyler bilinir ama dile getirilmez. Bu düstur ile birbirimize bakarsak hep birlikte keyifle vakit geçiririz.
Siz tek tek birey birey birbirinizi üzüyorsunuz. Her birisi birbirini üzdüğünde ben üzülüyorum. Bunu yürekten söylüyorum. Anlamak, anlaşmak, bir arada bir istikamet almak bu kadar zor değil.
Hepiniz Allah'a emanetsiniz.
-
@mehlikasultan iyi en azindan kavusmaya şurda beş kala gözün aydın
-
@aycan açıklansın da hepimizin gözü aysın inşaallah...
-
@paretowilfredo tamam tamam git kimseye bi şey demicem gari
-
@ddguy söyleyelimde @karakalpaklı "ya adımızın yanına 2 tane daha çarpı atsın yalnız var yaa puanlar açıklandığında yazdığım ile puanım gelmezse, saf dışı kaldığım kdar bu muhabbetten sayfadan koptuğumada üzülecem
-
@iyimser16 atsın bakalım
-
Bak yine sohbet etmeye başladılar. Zeki Müren olacaksınız arkadaşlar forumda
-
@iyimser16 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@ddguy söyleyelimde @karakalpaklı "ya adımızın yanına 2 tane daha çarpı atsın yalnız var yaa puanlar açıklandığında yazdığım ile puanım gelmezse, saf dışı kaldığım kdar bu muhabbetten sayfadan koptuğumada üzülecem
Hemen 2017 aralik safyasi acariz
-
@ddguy sorumu mazur görün kim açıklanır dedi 24 e kadar takip etmedim de?
-
@asdfghjkl valla kardeşim patlarız demi yeni bi sayfa ama inş ekipten bnden başka olan olmaz 2017"de diğerleri atanıp bize bilgi sızdırırlar içerden
-
Saat 19 00 oldu nerdesin guy
-
@iyimser16 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@asdfghjkl valla kardeşim patlarız demi yeni bi sayfa ama inş ekipten bnden başka olan olmaz 2017"de diğerleri atanıp bize bilgi sızdırırlar içerden
Aynen patlatiriz ben daimi kalıcıyim gibi zaten :)) aynen simdiden soz alalim ataninca formu unutmak yok diye
-
Bekliyoruzzzz
-
Bugün açıklanmayacak diyenler var?
-
Puan tahmini yapanlara kızıldığı gibi, yok mesai bitince yok gece açıklancak diye asılsız haberlerede aynı şekilde kızılmalı diye düşünüyorum.
-
-
il için bekle açıklansın diye bekle kurum kaçla kapatır diye bekle ne zaman işe başlarım diye bekle..çay var mı çayyy
-
Her günün sabahı kalkıp saat 24 e kadar demek heralde alınmış bir haber olarak gözükmez. Bence daha duyarlı olursak daha güzel olabilir.
-
Ben de aradım az önce. Resebsiyonist bi görevli çıktı. Şuan kimse yok sizi bağlayabileceğim Mesai saatlerinde arayın dedi.
-
@ddguy tamm teşekkür ederim hocam