2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paretowilfredo reyis sen sayfaya girince boş derse müdür yardımcısı gelmiş gbi oldu valla bian bi sukunet sessizlik oldu Neyse iyide oldu
-
Bi ara geceleyin gibin ankaradaki ışıkları yanıyormu diye kontrol ederdik hey gidi günler:)
-
Bu sayfa kadar degisken baska sayfa yok. Arkadas bir saatligine gittim konusulmamis mevzu kalmamis ya heyecanina koray avciyi dahil etmek isteyenlere gelsin
https://youtu.be/4QQisl6jqQg -
@Priss duzce hakkinda bir dusuncen varmi️ 78.3 umutlanmalimiyim
-
@paretowilfredo SGK müfettişlikte ingilizce göremedim kaldırıldı galiba.
-
-
![alt metni](görs el url)
-
@paretowilfredo hocam "silecegim"i görünce aklimdayken sorayim. Biz forumda yazipta sonra silmek istedigimiz yazilari neden silemiyoruz Isleme yapmaya yetkili degilsiniz diyor. Silinse daha guzel olmazmi,sonradan istemedigimiz bir sey olsa silerdik.
-
@kismetnasip Dostum bu hakaret edebilmenin yolunu açar. Bu yönden insanların daha temkinli olmasını sağlayacaktır değiştirememek.
-
Vergi mudur yardimciligi sinavina gireceklerin listesi aciklanmis bizimkinin gelisi de yakindir insallah
-
Yetişkin bir gib sonuçları 00:00'a kadar açıklayabilir.
-
@karakalpaklı yetiskin bir gib sonuclari bir an once aciklasa iyi eder
-
@aycan inşaallah... 1 yıl 5 ay 3 gün 18 sa 18 dakikadır bekliyoruz...
-
Açıklansin artık yoksa birbirimizi çiğ çiğ yicez burda az kaldı
-
@mehlikasultan hocam naptin ya insan askerdeki sevgilisini boyle beklemez
-
@ddguy yemek deme daha yemek yiyemedim. Şuranın durulduğundan emin olayım gidip yemek yiyeceğim. Söz verin uslu duracağınıza mutfağa gideyim
-
@paretowilfredo hocam sen git ye yemegini dagildi millet gozun arkada kalmasin
-
@paretowilfredo Konuşanları tahtaya yazarım ben.
-
@paretowilfredo hic bu acidan düsünmemistim.dogru Iyi bari bizde yazarken dikkatli olalim️
-
@aycan bendeki sınav bekleme yansıması da bu şekilde oldu