2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy niye üstüne alındın ablacım Ya da niye gocundun anlamadım ki. Allah O tiplerden korusun demek yerine beni eleştirmen de değişik
-
@ukraynali kardeşim senden ricam @guylassakartık nickli kardeşimin iletsini bir kezde yüksek sesle okurmusun, HACI NE KONUŞALIM NEEEEE, bekle bekle kafayı çizdik, sizin derdinizde millete ayar vermek, gördüm tekirdağ kim yazmış dediğini belki totem yapanlar vardır, yazdıkları ille ilgili gelene kdr konuşmuyorlardır, beğenmiyorsanız son 3-4 iletiyi okuyun haa sonuçlar açıklanmamış diyin derse geri dönün, mesala ben günlerdir öyle yaptım, ama artık tak etti canıma
-
Bu forumda rahatça konuşuyoruz bu niye lackalk oluyor sürecin başından beridir burdayım ilan diye twitlerdr biz yirtindik o zamanlar yoktunuz
-
Yarına mı kaldı şimdi ?
-
@ukraynali İLGİ ALANIN KONUSUNDA ANALİZ Mİ YAPTIN ŞİMDİ SEN.. Burda senin argo tabirinle kimse birbirine yürümüyor.. Kıskanıyorsunuz bu forumu burdaki insanların birbirine olan saygısını yeri gelince bilgi alışverişimizi yeri gelince sohbetimizi.. Biz burda önceki başlıkta günler geceler boyu ilan bekleyip aynı durunda olan insanların birbirine destek verdi. Hani o twittr etkinlikleri var ya çok konusuyor dediğin insalar hepsine umutla katıldı. O günlerden temeli atıldı aramızdaki sıkı muhabbetin bağı. Lütfen ya insanının ŞİKAYETİNİ DİLE GETİRME ÜSLÜBÜ OLUR BİRİ GELİR GERİZEKALI DER BİRİ GELİR BURDAKİLER BIRBIRINE YÜRÜYOR DİYE SAPIKÇA İTHAMLARDA BULUNUR.. Ama burayı diğer cansız, robotlaşmış forumlara çeviremeyeceksiniz.
-
@siyasetbilimci aaaa olur mu onlar da emek verdi iki Tweet atmak yerine bencillikleri konuştu kendilerine emek verdiler bi fazla ders çalıştılar lütfen arkadaşlar yapmayın boş konusuyosunuz bilgi alamıyorum burdan ayyyyyy bu ne lackalik
-
@ukraynali Söylediğin laflarla uslubun ters yönde işliyor. Kızlara yürüyenler var diyosun ama tanımadığın birine karşı 'ABLACIM' diye laubali konuşmalara giriyorsun. Yanlış.
-
Milletle muhabbet çevirmek yerine ayar makinesi modunda herkes. Hiç mi yazdıklarımızın içinde duygu olmasın. Ne konuşak kardeş bügün ferhat yıldızı bitirdim sen ne alemdesin mi yazak
-
Her ilan açıklama sonuç vs beklediğimizde son gün millet birbirine giriyor, herkes çok gergin. Biraz tahammül.
-
@ukraynali Allah senin gibi her şeyin altında bi şey arayan zihniyetlerden korusun sen belli çok yapmışsın o işleri ki kim kime yürüyo hemmen cozmussun fikrin neyse zikrin de o olmuş
-
Dostlar selamın aleyküm. Özel olarak kimseye değil herkese genel bir şeyler söyleyeceğiz. Evvela burada en temel kriterimiz 'SAYGI'. Evet uzun uzun sayfaların içerisinin çok düşük oranda bilgi içermesi doğru değil. Bunun biz de farkındayız. Başta benim şahıs olarak nasıl baktığımı meselelere tanıyan herkes bilir.
Önceliğim bilgidir ama bu sene ve bu sayfa açısından özel durumlar söz konusu. Çok uzun bir bekleyiş, Umut, heyecan, düş kırıklığı her türlü duyguyu içeren çok derin bir süreç geçirdik. Biz yönetim de zaman zaman bu bekleyişe dahil olduk. Bazen biz de muhabbete katıldık. Burada davranışsal olarak gösterdiğimiz şeyler vardır. Maksatsız bir harekette bulunmamışızdır. Durulması gereken yere kadar her türlü muhabbete dahil olmuşuzdur.
Sizlerden, hepinizden, özellikle bana kıymet veren dostlardan ricam anlayış, hoşgörü.
Bu tartışmaların daha fazla uzamamasını her birinizden tek tek rica ediyorum.
Allah yâr ve yardımcınız olsun. Seviyoruz hepinizi.
Tercihini Yap Yönetimi.
-
@Priss Bugün açıklanıyor değil mi? Yani duyum o yönde.
-
Eleştiri yapılır da gerizekalilar denilir mi? Bu şekilde eleştirceksen eleştirme. Ne terbiyesiz insanlar var insanlara hakaret etme cesaretini nereden buluyorlar
-
@ukraynali ablan değilim gereksiz insan hadi memurlara git sen burası lacka oldu sayenizde aklı sıra ayar veriyo bak bak sen şu zihniyetsize
-
@kilici saat 24 e kadar açıklanır dedi hocam
-
Aylardır bekledik hatta benim 5.senem burasını kurmuştu arkadaşlar ve o ilk günlerden beri sınav açılması için uğraştık duygularımızı umutlarımızı hayallerimizi paylaştık .resmi bir çok site var lacka bulan oralara takılsinburadaki huzuru ortamı bozmayın.en çok hakeden insanlar var burda.
-
@paretowilfredo hocam @miss-smith @karakalpaklı @aylin @aycan @niloya @köyün-ağası @kilici @sınavstilisti ve diger daimi üyeler var sen söyle bugüne kadar kime hakaret ettik kimin moralini bozduk kimin umudunu kırdık burda çıkıp arka arkaya insanlar hakaret ediyo bugüne kadar Hangimiz bunu yaptık biz ilan gelmeden önce de burdaydik şimdi de burdayız memurlarda takılmadik orası artık bi iibfli yanlısı olmadığı için buraya atlamadik safimiz belliydi en başından biri çıkıp desin sen bana şu olumsuz cümleyi kurdun günümü saatimi etkiledin desin bu hakkı insanlar nerden buluyo ya bu ne edepsizlik sana soruyorum
-
Hadi aciklansin artik ya
-
@paretowilfredo reyis haklısında insanların 2 dk keyfli muhabbetine karışanlarada kıl oluyorum yani, benim sohbetlere katılmadığım çok zaman oldu ama buradaki sohbetleri hep keyfle okudum, ortak paydaların birini hiç tanımayan insanları nasıl yakınlaştırdığına şahit oldum, sürekli bi ayar verme çabasında olmak nedir??? Sen veya diğer yöneticiler uyarır eyv bazılarının durumdan vazife çıkarması hiç hoşuma gitmiyor.
-
Stresin belirtilerini şu şekilde detaylandırabiliriz:
Duygusal Belirtiler
• Kolayca sinirlemek ve karamsar olmak
• Kontrolü kaybetme ve boğulma hissi
• Zihni dinlendirmede zorluk
• Kendini yalnız, değersiz ve depresif hissetmeDüşünsel Belirtiler
• Kaygı
• Unutkanlık ve düzensizlik
• Yarışma düşüncesi
• Odaklanma sorunları
• Kararsızlık
• Karamsar olma, sadece olumsuz tarafı görmeArkadaşlar bakın şuan içindeki ruh halimiz. Biraz telkinde bulunup bibirimizi alttan almalıyız. Normal zamanda olmayan tartışmalar abuk sabuk fikir beyanlari liste aciklanmaya yakın tavan yapti. Herkes mümkünse bi derin nefes alsin rahatlamaya calissin. Kimsenin kimseyi kirmak istediğine inanmiyorum. Sonrasinda anonim bile olsa pişman olacaginiz şeyler soylememenizi tavsiye ediyorum.