2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@cdd görecez bakalım kim sevinecek
-
@casanova dostum sakin ol, şu aralar tv"de çok sayıda bordo bereli dizisi yayınlanmaya başladı(iyi de oldu, TSK özel kuvvetlerine hep hayranımdır) ama sonra sen gibİ, deli yürek duruşlu, polat alemdar bakışlı arkadaşlar türüyor, valla gerekli gereksiz komik veya az komik buraya iyi ki kardeşlerim bişeyler yazıyor onları okuyup bazen gülüyorum bazen yalnız değilim diorum kafam, sıkıntım dağılyor, takipte olduğum bi kaç ilan dhaa var oraya kimse yazmıyor berbat oluyor. Sende vız vız şikayetleneceğine buradaki çeşitliliğe,sohbete katıl. Bide bence hiç kimseye öyle konuşma ama özellikle aynı sınava hazırlandığın benzer durumda olduğun insanlara hiç hakaret tamiz hitap etme.
-
@cdd sende hiç meraklanma burda muhabbeti yapmayı bilen adam komisyonunun karşısında kendini net ifade eder Allahın izniyle
-
@cdd arkadaşlar kac kişi alınacağı belli iller belli tercihler yapıldı sonuclarda burda değil gib'in sitesinde yayinlanacak.Suan forumda ne konusulmasini bekliyorsunuz ki forumu takip ediyorsunuz madem forumdaki bu muhabbetleri okumak istemiyorsunuz o zaman takip etmeyin girin gib'in sitesinde f5 yapip bekleyin.
-
Batman aciklsninca bakın nolur 77.4 olecem yarabimm
-
@casanova*** katılıyorum dostum. Memurlar net deki tipler buraya gelmiş anlaşılan. Hani gözümüzden kaçan bir gelişme vardır diye okuduğumuz bir başlık ve ihtiyaçtan kayıt olduğum bir platform burası. Bak geçmiş yazdıklarıma 'beyler muhasebede neyi önerirsiniz Tekirdağ yazan var mi' diyorum bir cevap veren Yok. Adamlar muhabbete gelmiş.
İsin kötüsü muhabbet edilmesi değil. Bu tiplerin memurlar net de tonlarca olması ve gittikleri her yeri ayni şekilde batırmaları. Forumdaki sohbetten kız düşürmeye çalışan 27-28 yaşlarına gelmiş tipleri zaten söylemiyorum. Adam sırf kız olduğu belli diye adı sehri tipi cismi belli olmayan canlılara yürüyor.
O yüzden de şimdiden memur kafasına girmişler bile. Memurlar net deki at kafası tipler umarım bu güzel tasarımlı forumu isgal etmez diye Uludağ sözlük te bu platform Hakkında yazı bile yazdım. Ki ben demeye kalmadan burayı da benzer hale getirmişler. Kullanıcının nickine bakınca kız olduğu anlaşılıyor diye adam 'sınavdan sonra bize kek yaparsın artık' diyor ya bu kadar da yokluk olmaz. Sokağa çıkıp beğenip tanışacağı tipler varken ders çalışmaktan asosyal ve geri kafalı olup buralardan birilerine yürüyorlar.
Neyse, sınav yerleri açıklansın onun icin buradayız aldırma
-
@siyasetbilimci Tamam ben haber vereceğim hocam sana burda bekle
-
Ölucemmmmmmm
-
@siyasetbilimci kardeş artık bi sus insanlar 73 puanlarla bekliyorlar bu adamlar ki yıllardır hazırlananlar var ailevi durumu kötü olanı var bırakın su bencilliği artık empati biraz empati
-
saat doldu yarına kaldı galiba
-
Düzce ile ilgili tahmini olan var mı?
-
Ulan açıklanan birşey yok ne konuşalım anasını satayım. Neyden hoşlanırsın ukraynalı
-
Kardeş benimde 73 lu puanım olduğu yil oldu o psikolojiyi bimiyorum daha iyi puanlardan aldım ne yazikki hiç listeye giremedm
-
@ukraynali Allahım zihniyete gel kız düşürmeye çalışmak bravo ayakta alkışladım Allahım pis zihniyetlerden korusun hepimizi
-
Bütün heyecanim belki bu defa olur diye
-
Ortamı germek değil amacım, boş muhabbet diyarına çevirilmiş bir yer, forum dediğinin sohbet amaçlısı olur bilgi amaçlısı olur gırgır amaçlısı olur. Evet burası forum burda sohbette olacak muhabbette ama bu başlıkta değil. Arkadaşlar sıkıntınızı ayrı bir başlık altında açıp uzun uzun derdinizi tasanızı hayallerinizi orda kendi aranızda ve kendiniz gibi düşünen sıkıntısını atmak isteyen insanlarla paylaşsanızda burda insanlar birşey öğrenirim, acaba arada biri önemli birşey mi söylemiş, bilmem gereken birşey mi var diye 400 sayfa okumasa. Bakın burda toplu halde de saldırsanız, kimseyi etiket etmeden herkesin niyetini belli edecek birşey yazlıncada anında misliyle cevap veriyosunuz, bu ağırlığınızın göstergesi. Ben eminim goygoycular elbet küfür de eder, hakarette eder, gücenir alınır etiketle hakarette eder. Laflarınız size kalsın kimseye cevap verceğim yok alınanlar çok güzel belli ediyor kendini, tepsiziz kalanlarda gayet güzel gülüyolar emin olun.
-
Hakikaten ha kendi amacını yazmış burada kız düşürmekle uğraşan yok bir kere
-
@guylassakartık cay muhabbeti veya 2 dakika arayla hadi Batman atla gel Batman yazmak yerine seviyeli sohbet neden olmasın ? Yazdığı tum yorumlarda ay heyecanlandım diyen tipler yerine çalışmalar nasıl gidiyor diyen arkadaşlara cevap verseydiniz bu kadar laçka ortama çevirmezdiniz burayı. En azından sınavla alakalı sorduğum 2 soruya cevap alamadığımi görünce boş ve heyecan temalı yorumlardan başka birşey olmaması beni güldürüyor
-
Evet samimi sohbetler ben niye kuramıyorum diyenlerin kıskançlıklarını dinliyoruz şu sıralar. Devam edin hadi.
-
@ukraynali dostum çok kalbimi kırdın gelmek isterdim ama üzgünüm