2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@casanova*** sesin zamanında niye çıkmadı terbiyesiz insan bi kaç kendini bordo bereli zanneden diyo lafa bak lafında bile bi gereksizlik var ya burda kaç kişi kaç kişiyle tartıştı etti siz böyle mi düşüncelerinizi ortaya koyuyonuz yarın önünüze size illlaAllah dedirten mükellef gelecek onunda mi arkasından gerizekali dicek sin gerçi sizin gibi adamlardan hersey beklenir burda yararlı bilgi arama zaten sıkıntı yararlı bilgi kitapta olur burda bilgi aranmaz kendini zekalı zanneden insan
-
@oguzidane ya ne diye açıklandı diyorsun ya cocuk musun arkadasim
-
Edremit'in çarşısına var hele,
Selam verip Vangölünü sar hele,
Artos dağın başlarında kar hele,
İlhamını o'ndan almış güzel Van. -
@oguzidane komik mi şimdi bu?
-
@oguzidane kardeş sen ne kadar gereksiz bi insansın ya bu kaçıncı milletle dalga geçtiğin
-
-
@ddguy Boşver ses etme gider o. O tarz samimi muhabbetleri kıskanan insanlar onlar o yüzden normal karşılamak lazım istediğini desin.
-
@oguzidane Seni burada nasil barindiriyorlar ya ️️@Antimülakat @paretowilfredo
-
Aklınca dalga geçiyor milletle
-
@ddguy sakin ol bu kadar alıncağını bilseydim yazmazdım ablacım. Ben açık adres kimseye hakaret etmedim lafımın başında alınan alınır dedim, yaran varki epey gocunmuşun. Şu kritik saatte geeçekten tartışmaya mecalim yok.
-
@casanova***
1.Bir kere bu forumda hakaret etmek YASAK...
2.Senin o bilgilenmek istiyorum faslını biz çoktan geçtik sen geç kaldın.
3.Bu forum devletin resmi sayfası değil sen neyin kafasındasın.
4.Bu foruma mütemadiyen bilgi vermek isteyen biri girmediği gibi mütemadiyen bilgi almak isteyende girmiyor.
5.Forum burası forum Başlıkta bilgide olur sohbette olur herşey olur!!!!!!! -
@Priss ne zaman geliyor
-
@Priss hocam ne zaman geliyo gönlümüzü efendisii
-
@casanova*** senin ablan değilim o muhabbeti yapan insanlardan biriyim senin gibilerle tartışmaya da aşırı mecalim var şu streste
-
@casanova*** sen ortamı mı germek istiyosun heyecan mı arıyosun alınanlar diyo hala sen millete gerizekalı derken iyi sensin o
-
Yarın gelecek olamaz mi?
13 mayista yapılacak sınavı bugün açıkladı
-
Arkadaş haklı. Guy'dan başka her şey konuşuluyor. Aklınızdan her geçeni anonimliğin arkasına sığınarak yazıyorsunuz. Açıkçası burayı gördükçe mülakatlara daha bir umutla bakıyorum.
-
vergi dairesi müdürlüğüymüş lan vala özür kendi adımı bulamadım üzülüyodum ben de
-
@oguzidane sen boşuna bekleme sana gelmez o guy
-
@oguzidane heyecandandır hocam ama kalbimize indirdin