2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@adam-simith kpss a grubu
-
Arkadaşlar Fotoğrafa Shop yapılmış gerçek değil abartmayın isterseniz.
-
Gençler sakin olun dakika bir gol bir gerginlikle birbirinizi harcamayin
-
En yüksek 79 olayı bence doğru değil. İllerin kaçla kapatacağı hakkında hiç bilgim Yok ama tahminen en yüksek kapatacak il İzmir olacaktır daha sonra Ankara olur bence. Bu iki il de 79 u geçer diye düşünüyorum
-
@asdfghjkl belki aynı vergi dairesine düşeriz.bu sözünü hatırlatırım o zaman sana
-
@köyün-ağası 79u kim attı ortaya ya:)
-
@Priss zaten izmir ankarayı yazmak bence büyük cesaret. Kurum sınavı da var sonuçta. Çalışan yapar tabi ki orası ayrı. Ama yaşanacak en güzel şehirler. Özgüvenim var ama ankara izmiri yazcak kadar değil:)
-
@turkkızı facede burayı işaret ediyorlar
-
ŞANLIURFA kaç puanla yazdınız??
-
@Priss ya senin tahminleri saatlerce okurum üşenmeden:) adamsın
-
Su forumda ne cok gereksiz insan var ya. Ne cok gereksiz konusma var. Biraz uslubunuza cumlelerinizin içeriğine cekiduzen verin .
-
Saatler geçtikçe herkesin birbirine tahammül sınırı kalmadı sanırım
-
Açıklama gelir birazdan Rahatlarız hep beraber..:)
-
Ne boş adamlarsınız ya sözüm meclisten dışarı alınacak olan alınır zaten. Hayat hikayesini mi yazanı dersin, heycanını duygusunu kendisine saklayamayanı mı dersin, guy başlığında çay tarif edeni mi dersin, kendini komik sanıp espri yapmaya çalışanı mı dersin. Ne gereksiz yere oksijen yüketiyosunuz gerçekten hiç insanda ağırlık olmaz mı 400 küsür sayfa olmuş, 3 sayfa faydalı bilgi ve bu yolda izlenecek yolun haritası geri kalanı gırgır, şamata, birkaç gereksizin laf salatası.En kötü 2 gün içinde zaten açıklanacak adam utanmasa yeniden anket yapacak; 1 saate açıklanacak deseler puanım 76 Almanyadan katılıyorum İstanbul gelirmi sizce yarışmacılara başarılar dilerim yazacaklar var hala ya.Şimdi birde okumak zorunda değilsin hoşuna gitmiyosa okuma, stres atmaya çalışıyoruz napalım hoşuna gitmeyen bakmasın yok bakmak zorunda değilsiniz yok babanın malımı şeklinde tepki veren bordo bereli üst sınıf gerizekalılar çıkar bak birazdan, onları Allaha havale edin, yolunuza bakın.
-
vergi dairesi müdürlüğü sınavına katılacak aday listesi yayınlandı
-
aklıma ilköğretim yıllarım geldi ders boşmuş deyip sonradan kendimde inandığım
-
@turkkızı hahahah eyvallah dostum
-
@kilici bu bizlik bişey değil di mi guyla ilgili yani
-
Son 20 di mi şimdi buçuk ya açıklamalarda kurtulsak
-
@brkmrv yok yok hayır