2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@siyasetbilimci hocam inanki insallah ben girerim siz girersiniz diyemiyorum çunku hepimizin sirt agrilarini bel agrilarini bas agrilarini ve hatta aglama krizlerini biliyorum.allah insallah hak edenlere nasip eder.
-
@ucanizmirli hababam sınıfının müfettiş sahnesi gbi oldu buda, balkan devletlerinin sayısının 150-200 bile çıktığı görülmüştür https://www.youtube.com/watch?v=Cn8gQ3Z2ZmE Biraz gül kafan dağılsın
-
@Dark-Vane kara listeye adın yazıldı hocam haberin olsun biz 79.90 diyoruz adam 83 diyo ya hayretler olsun
-
Burada "Facebook'ta şöyle diyolar." Deniyo ama facebookta da "Tercihini Yap'ta şöyle diyolar." deniyo.
Facebooktakiler söylediği yalana sonra kendisi inanan insan gibi .
-
-
Grubun adminleri eksi butonunu tekrar getirseniz keşke şu trolleri rahat rahat eksiliyim. @paretowilfredo @Antimülakat
-
@nitrogb 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Grubun adminleri eksi butonunu tekrar getirseniz keşke şu trolleri rahat rahat eksiliyim. @paretowilfredo @Antimülakat
Aynısını düşünüyorum
-
Nasibimizde ne varsa o olur süphesiz... sadece merak ettiğim düzce kaç ile kapatacak olursa nasip olmasa da nasip ne gelir ki elden...
-
@karakalpaklı facebooku bi actim bu sitede illerin kacla kapatildigi yaziyormus bilgi alınmış buraya geldim herşey stabil. Hayir bi de yorumlarin altina o il 78.9383 ile digeri 77.7373 ile kapatmis yazanlar var inanilmaz ya gercekten
-
@ddguy 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Dark-Vane kara listeye adın yazıldı hocam haberin olsun biz 79.90 diyoruz adam 83 diyo ya hayretler olsun
hayırlısı kardeşim..
-
@bunebicimhikaye Spekülatörler çıldırdı şampiyonluk istiyor.
-
Hatay hakkinda bisey yazmislar mi face duyan var mi arkadaslar
-
En yüksek 79 kapatmış cümlesini benim mantıgım almıyor malesef.
-
@bunebicimhikaye kaçla kapatiyomus hocam ne diyolar
-
@adam-simith facede 76 diyorlar kardeş ama inanıp inanmamak sana kalmış
-
@ddguy burda yazıyormuş iste
-
@bunebicimhikaye kardeş hangi sayfa o link atabilirmisin ?
-
Yahu bi kaç saat kaldı adam akıllı beklemek yerine milletin kafasını karıştırmak neden anlamıyorum. Şahsen illerin kaçla kapattığını bilsem dahi böyle böyleymiş demem. Bi kaç saate her şey belli olacak zaten. Bu insanlar çıldırmış olmalı.
-
f5 tuşunun son hali diye biri face de paylaşmış:)
-
YAAA DEDİKODU NASIL ÇIKAR ŞİMDİ ANLIYORUM FACEBOOKTA DİYORLAR Kİ BU SİTEDE İLLERİN KAÇLA KAPATTIĞI YAZIYORMUŞ BİDE AYRICA BURSA İÇİN SORMUŞLAR KAÇMIŞ KAÇMIŞ DİYE
Nasıl uyduruyorsunuz arkadaşım bunu sadece @Priss Bugün 5-24 arası sonuçlar açıklanır dedi o kadar.