2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ekonomistt1 hocam ztn batmanı anca batmanlı yazar başka kim yazar ama onlarda bi elin parmağını geçmez. Sen nereyi yazdın hocam
-
Face grubunda batman tercih eden 92kisiye ulaşıldı puanlarını söylediler hocam o yüzden beklentisi yükseldi .bilemiyoruz ins düşerse gireriz
-
TEKİrdag yazan hiç Yok galiba
-
@iyimser16 öyle deyince Antep yazdım. Yani ben Batmanlı değilim ama yazmayı düşündüm:)
-
Yine basvurdugumuz sayfadan mi ogrenecez o sayfayi kapatmislar kaç gundur ulaşamiyorum.gerci ulaşsam mini kalp krizi geciririm heyecandan :))
-
@iyimser16 yok hocam batmanli degilim hatta guneydogulu da degilim.Ama ben cani gönülden söyluyorum ki hakkaride de olsa görev yaparim. Insallah olur hocam olmazsa da hayirlisi ne diyelim baska söylicek birsey kalmiyor
-
@mali-aldanma hocam inş gelir sende öyle düşündükten sonra olmaması için hiç bi sebeb hayırlı haberler duymamıza az kaldı, biris yazmış yaa hiç bi il 79 üstünü görmedi diye ona bnde inanıyorum, maksimumu 1-2 il belki 80"i görür, @ekonomistt1 antep daha mantıklı olmuş hocam bayağda adam alıyor bnde olsam antebi seçerdim.
-
biri bugün kesin açıklanacak dese de rahatlasak... kritik sınav çalışmalıyız kalan günlerde ama insan istemez odaklanamıyo aklında devamlı siteye girip kontrol etmek oluyo... Rabbim önce hakeden ve ihtiyacı olanlara nasip etsin bu görevi...
-
Mali aldanma hocam aramızda 2 kusuritfark var belki siz girersiniz
-
Arkadaşlar ilk defa gircem de inşallah, merak ettim. Açıklanınca herkes T.C. ve şifresiyle mi girip bakıyor yoksa bir liste mi yayınlanıyor?
-
değişiklik olmazsa önce illerin taban puanı yayınlanıyor hocam @turkkızı
-
@sınavstilisti çok teşekkür ederim
-
@kzxp ısparta gelme di ye ya şaka gibi neyse vardır bunda da bi Hayır
-
84 ile Antalya,ya başvurdum gelir inş.
-
@Dark-Vane gelmez kardeşim ya antalya 90 ile fln kapatır her zamanki gibi
-
@ucanizmirli 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Dark-Vane gelmez kardeşim ya antalya 90 ile fln kapatır her zamanki gibi
hayırlısı artık
-
Sabırla beklediğimize inş değer.Hayal kırıklığina ugramayiz
-
@ucanizmirli kardeşim bazı forum sitelerinde 95"i bile görebileceği konuşuluyor.
-
@iyimser16 bazıları sınav kağıdına soru ekleyip onları da çözüp 110 fln yapıyomuş
-
bugün doğum günüm ve sonuçlar açıklanacak sıralamaya girersem en büyük hediyem olacak giremezsem en kötü doğum günüm.