2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@siyasetbilimci Ankara Antalya İzmir Bursa varken Mardin'in 79 ile kapaması komik değil mi ?
-
@sınavstilisti amin cümlemizin
-
Arkadaşlar nacizane düşüncem . Bir sınav varsa ve o sınavda Ankara varsa en yüksek Ankara kapar . Bunun tersi eşyanın tabiatına ters gelir:))
-
Burayı okudukça ders çalışamıyorum yaaa,açıklansın artık
-
@fatoss21 hayırlısı inşallah
-
@siyasetbilimci insallah 76 larla fln kapatir. Kapatmazsa da napalim nasipten öte köy yok
-
@kzxp inşallah hocam aksi olursa canım çok yanar
-
@kzxp halkbank sınavında izmir ankarayı geçmişti diye hatırlıyorum hocam, düzeltmek için fln söylemiyorum öyle laf olsun zmn geçsin tüm derdim
-
@iyimser16 Halkbankla Maliyeyi ayırmak lazım. Merkezde guy olmakla urfada guy olmak her bakımdan farklıdır. Çevren bi kere sağlam adamlardan oluşuyor buda ilerde insanların işine yarıyor:)
-
@iyimser16 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@kzxp halkbank sınavında izmir ankarayı geçmişti diye hatırlıyorum hocam, düzeltmek için fln söylemiyorum öyle laf olsun zmn geçsin tüm derdim
Halkbank deme hocam bana omrumden kac ay caldilar bide o sınavda %50 tutturamayan coktu cok homojen bi sinav degildi
-
@siyasetbilimci hocam batman nasıl 77 üstü kapatabilir, batmanın tüm batman sınava girip batmanı tercih etse anca 77"İ görür, 77.4"ü yine görmez,
-
@iyimser16 rumuzunuza yakisir bir yorumdu hocam agzınizdan bal damliyor 77.6 ile yazdim yüregim agzimda bekliyorum hatta bir ara agliyodum sinirden
-
@kzxp hocam kesinlikle o dediğin doğru diorum yaa öyle laf olsun diye dedim @asdfghjkl ahh ahh gel bide bana sor kardeşim o halkbankı kpss sınav ücretini bile daha fazla yol yürüdüm oraya yatırmadım:) dediğin çok doğru %50 barajları özellikle ingilizce çok farkettiriyor. @mali-aldanma yok hocam siz rahat olun yaa ztn o puanlarada batman gelmezse bunda da bi hayır vardır deyip hiç üzülmeyin, çnkü ne geçmişte ne de gelecekte batman 78"i görmez oranın kurumuda kolay kazanılır muhtemel, ama batman veya çevresinde yaşamıyorsanız mülakat sıkıntı olabilir çnkü komisyon çok irdeliyormuş, iki gün sonra gider buradan düşüncesi oluyormuş.
-
Kaç sayfa konusmussunuz yav usenmedim okudum o halde Antalya gelir demi bana
-
açıklandı mı. gib i arayan var mı.
-
Şu grup fire vermez inşaAllah çok amin
-
@ddguy aminn
-
@ddguy ısparta yokmuydu:))
-
En geç persembe aciklanacakmis
-
@iyimser16 arkadaşım Batmanlı yazdırmadı bana çok KPSS'ye hazırlanan var az kişi alıyor falan diye. Batmanlı Batman'ı yazar gitmez bir yere diye diye yazdırmadı sağolsun.