2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Priss tesekkür ederiz hocam sağol. mhuy ilanında var mı bir gelişme peki seni bulmuşken sorayım
-
Günün en güzel saatleri bunlar. Şimdi açıklansın.
-
@sınavstilisti 250 kişilik bi alım olacak kesin deniyordu ama geçen gün üst düzey bi toplantı yapıldı alalım mı almayalım mı diye o toplantı sonucunu sır gibi sakladılar kimse bilmiyor. Ancak benim kanaatime göre alınacak
-
@ddguy olmaz olur mu eksikiğin anında hissedildi Hocam valla o gerginlik sana has bi durum değil hepimizde var, geçmiyor saatler
-
@Priss hocam bu saatten sonra ilan gelirse 2017 puanı için gelir heralde demi, O konuda var mı bi fikirin tahminin
-
@iyimser16 2017 olur artık
-
@Priss hocam 5 den sonra mı aciklanacak
-
Arkadaşlar biri facebookta yazmış. En yüksek kapatan il 79 imiş. Aslı astarı var mı
-
Kankalar 1 saat bakmadım 5-6 sayfa ilerlemiş napıyorsunuz geyik mi var ona göre okumucam
-
stres var hocam bekleyiş var
-
@Hipokrat heyecanli bekleyisin yansimalari hocam okuma
-
@O'connor hangi sayfa?
-
@O'connor mantıklı yıgılma olmazsa olanı bu gibi olmalı il sayısı ve alım sayısından dolayı, amaben kötümserim
-
@aycan merak ettim okuyacam
-
77.4 le Batman bekliyorum çok önemli benim için 78 le kapat çak kanaati coktu stresten titriyorum
-
@O'connor 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar biri facebookta yazmış. En yüksek kapatan il 79 imiş. Aslı astarı var mı
79 ise çok can yanar istanbulsa benimde canim yanar :))
-
@Hipokrat tutmuyorum o zaman buyrun
-
İst değildir bence Bursa ya da Mardin
-
2015 te 77.63 le istanbul yazdık 77.66 ile kapadı. İnsan üzülüo elbet ama herşeyin sonu değil . bu yıl 82.6 aldım tekrar istanbul yazdım. Sonuçlara çok üzülmeyin kpss var önümüzde. Herkesin hakkında hayırlısı
-
@asdfghjkl ankara varken istanbul 79 la kapatirsa cogu insanin cani yanar