2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aycan ben kazanirsam şu sınavı guy pastası yapcam 16 Mayıs da belli olur herhalde
-
@yyy ist 76 kapatırsa kalan iller yüksek kapatır
-
@turkkızı yaaa öyle düşünme sen demekki kaderinde istanbula başvurmak varmış ankara Antalya ya iyi oynandı hakkaten izmir bile konusulmadi çok bu sene ya izmir bi atak yapıp 76 yla kapatırsa şaşırmam
-
@ddguy gecesine acikliyolarmis ya hadi yap bi pasta da agzimizin tadi yerine gelsin
16 mayis da galiba dogum gunun oluyo -
İnşallah burdaki arkadaşlar ile hepimiz ismimizi görürüz Puanımiz yeter bu umutlu bekleyişi Rabbim mutlu haberle bize ulaştırsin aminnn
-
@aycan 13 Kasım doğum günüm yok 14 mayıs da gircez ya 16 sına belli olur diye düşündüm
-
@ddguy o kadar beklemeyiz ya gecen sene sinav aksaminda aciklamislar. Bu sene neden olmasin
-
@ddguy canısı tabi ki öncelikle hayırlısı hele bi atanalım da gerisi hallolur evelallah;)
-
@aycan ooooo 12 gün var sınava 12 ay gibi geliyo resmen 14 mayıs nasıl geçer o zamn onu da de hele
-
@ddguy gecer gecer daha oncekiler gibi bu da gecer
-
Arkadaşlar kurum sınavı kaçla kapakakakjjaajjaa şaka şaka inşallah herkesin tercih ettiği il gelir.
-
@Priss iyiki varsın Allah gönlüne göre versin
-
@karakalpaklı inşallah hocam ya valla 75.9 ile d.bakir yazdım inşallah burdaki kotu dusunmeyen herkese tercih ettiği il gelir
-
@Umutlu-bekleyiş Inşallah gönlünce olur hocam.
-
@yyy duyuma göre puanlar beklendiği kadar yüksek değilmiş sadece bunu söyledi üstad
-
@Priss sağol dostum yaa inşallah gireriz hadi bakalım
-
@Priss bugün acıklanır dedi mi üstad peki
-
Kütüphanedeyim ders çalışamıyorum heyecandan. Sonuçlar gelsin şöyle deliler gibi ders çalışabilsek.
-
@malthusss iyi dileklerin için sağol dostum cümlemize Allah güzel bir hayat nasip etsin
-
@sınavstilisti bi aksilik olmazsa açıklanır