2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Puanları bilmiyorum dostlar maalesef
-
@Priss istanbıldan bahsettiğinizi düşünüyorum
-
@miss-smith evet misimmmm yaaa bozdu beni her kafadan bi ses çıktı
-
@Priss eee söyle gari hadi illeri sende var yine bi şeyler
-
yaa @Priss bılıyosan yazsan ya suraya 12 ye kadar zaman gecmz
-
@Priss kim dedi müdür? madem belli puanlar niye açıklamak için akşamı bekliyolar
-
@Priss istanbul kaçla kappattı söyle lütfen
-
@sametuzeyir yok dostum illerin hiçbirini kast etmedim genel olarak iller beklenen gibi Yüksek kapatmamış
-
@Priss inşallah kardeşim, emek verip ihtiyacı olanlar bu sınavla karsılasıp emeklerinin karsılığını gorurler
-
@yyy dostum illerin kaçak kapattığını bilmiyorum
-
Liste aciklaninca sigarami yakip listede adima uzunca bi baktiktan sonra çılgınlar gibi imece turuna devam etcem
-
@Priss hocaam nasıl bilmezsin yüksek kapatmadğını biliyorsun Kalpten gidicem puan sınırdaa
-
@aycan huhuuuu
-
@Priss yav sen ne mübarek bir adamsın. Hep düştüğümüz de tuttun kaldirdin bizi harbiden rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin sen bu yolda hep devam et inşallah seni daha yüksek yerlerde de görürüz kim olduğunu bilmiyoruz ama kalbin merhamet dolu belli. İnşallah hep iyi olursun kardeşim benim
-
Priss bu söylediklerin için çok sağol, fazla yüksek kapatan il yok dediğin benden kocaman bir artı sana
-
yine bir aksiyon ve yine netice yok
-
@ddguy Bu kadar beklemeye yarasir bir karsilama olmasi lazim
-
Bu sene 45 il var dağılım iyi olur diye demiştim. İl sayısını biraz abartmışım ama dağılım iyi olmuş. Görünene göre.
-
Hadi biri istanbul 76 yla kapattı desiiin
-
İnşallah tercih ettiğim il gelir ama Ank.yı çok isteyip korkumdan yazamadım. Ank.düşük kapatırsa gözümdeki yaşlara hakim olamayabilirim