2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Ajsşaja burda takılmayıp dersinde olan insanlar daha mı az hakediyo ne saçma yorumlar bunlar?
-
@Priss ses veer
-
GEREKSİZ MUHABBET konusunda serzenişte bulunan arkadaşlara katılıyorum özelden konuşabilirsiniz bunda kızacak bir şey yok vakit buldukça acaba yeni bir bilgi var mı diye giriyoruz ama sürekli bir kadın programı formatı yorumlar oluyor inş. Bu güzide forum öğretmenler. Net gibi cıvık birşey haline gelmez herkese saygılar iyi çalışmalar. ..
-
Ciddiyet prensiplerle olur yüzdeki ciddiyet suratsızlıktır, derler. Gerektiği zaman "goygoy" da yapılır. Biraz tahammül ve biraz saygı olursa sorun kalmayacaktır. Zaten sonuçlar gelince kimse hatırlamayacak bu tartışmaları.:)
-
@tanısangülersin yanlış anlamada üzerinize yok hak eden insanlar var dedik burda olmayan haketmiyor demedik herkes garip bugün
-
@ddguy Kardeşim hakarete kesinlikle hoşgörümüz yok. Burası hepimizin. Birileri eğer kötü ile geliyorsa ona güzel sunarak karşılık vermemiz lazım. Buranın güzelliğini hissettirdiğimiz takdirde emin ol onlar da güzelleşeceklerdir.
@iyimser16 Kardeşim bir 'AYAR' verilmesi icap etseydi biz verirdik zaten. Buradaki muhabbetten keyif almasak ve hoşlanmasak gelip zaman zaman dahil olmazdık.
ve diğer herkese yeniden tekrar ediyorum. Öncelik 'bilgi paylaşımı' ama bu başlığın forumda özel bir yeri olduğuna herkesçe aşikârken, Hoşgörüsüzlüğün gereği yok. Biraz empati ile kolaylıkla çözülecek şeyleri bu kadar büyütüp kalp kırmaya gerek yok.
Bu mesaj bu tartışma hususunda SON mesajdır arkadaşlar. Kim ne yazarsa yazsın sileceğim.
Saygılar ve sevgiler.
Allah yâr ve yardımcınız olsun hepinizin. Hepinize duacıyız.
-
@kilici duyum bu yönde dostum evet
-
@Priss Emeğine sağlık dostum, ilan aşamasından bugüne dek koşturdun bilgi topladın ve bizlerle paylaştın. İnşallah gönlüne göre olur netice de.
-
@Priss bu çocuğu gözüm tuttu takipteyim:))
-
İns açıklanır arkadaşlar sabırla bekliyoruz
-
tartışma ne burda.
-
@paretowilfredo sanada selamm admin:) bayadır uğramadıydım selamıma hasret kalmışsındır:)))
-
@kzxp Ve Aleyküm Selam kardeşim. Yorgunuz ama koşturmaktan şikayetçi değiliz şükür. Hayırlısıyla açıklansa da şu sonuç hep beraber keyiflensek biraz
-
Yarım saat ders çalışayım dedim 20 sayfa gitmiş maşallah size
-
@tanısangülersin Özele bak dostum.
-
@paretowilfredo kardeşim hayalimizdeki mesleği kazanıyoruz ama sonrasını biliyorsun Allah büyük bari buradaki dostlar mutlu olsun
-
@Priss İnşallah kardeşim. Herkes hayırlısıyla emeğinin karşılığını alacaktır. Sen de artık önümüzdeki sınavlar da hakedip alacaksın yeniden inanıyorum.
-
Hadi aciklansa artik
-
@adam-simith Yüzüp yüzüp kuyruğuna geldik dostum az daha sabır biraz daha sükûnet İnşallah gönlüne göre olur
-
@paretowilfredo hocam mesaj yazdım ama görmediniz heralde