2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Gib in işleri belli olmaz dostlar benim duyumun bu yönde bekleyelim bakalım
-
Leyla ile Mecnun da ki İsmail Abi gibi dikildim sahile bekliyorum Gib i
-
@Priss 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Gib in işleri belli olmaz dostlar benim duyumun bu yönde bekleyelim bakalım
Kardeş geceye kadar açıklanması değilmiş duyumun -
-
Face de bi arkdaş paylaşmş bu soruları arıyordum emınımki baska isteynlerde vardır
-
Haydi gib haydiii
-
Hadi guldur yuzumuzu artik yoruldum beklemekten
-
Evet aynen batman......;)
-
Benim istanbul oluyor zaten ama kurum sınavı yüksek kapatmasın diye 76veya altına düşmesini temenni ederek bekliyorum gece bekleyişte olcam geçen sınav sonuçları gece açıklanmıştı bu gece 21-22 gibi açıklanabilir
-
Beklerken KPSS coğrafya çalışıyorum keşke şu sınav Aralık'ta olup bitseydi
-
@nitrogb eksileme yerine bayraklama yapabilirsiniz. Sürekli bir trol durumu söz konusu olduğu vakit engelliyoruz.
-
-
@karakalpaklı bunu okudum kapattım bilgisayarı
-
İnsanlar ders çalışmasın falan diye mi yapıyosunuz yok şu saatte açıklanacak vs.
-
Tugrul hoca bugun bekleme yazmis . Guy icin diyo buyuk ihtimal.
-
@hulyayasar Hocam bu soruların 28 kasım sorularına olduğuna eminmisiniz.Ben nasıl 88 almışım bu sınavdan ayak üstü bakayım dedim 5 tane yanlış çıktı.Sorulardan 49. Soru yanlış mesela zirai faaliyet kazancı elde eden kolektif değil adi şirkettir.
-
Arkadaslar bi sey soracagim. Enerji hapi kullanan var mi su pharmaton vs? Ben stresten hic bir sey yiyemiyorum. Bundan dolayi cok halsiz kaliyorum ve ders calismaya gucum olmuyor. Kullanip memnun kalan var mi
-
@kismetnasip Ben çok kullandım onu işe yarıyor pharmaton. Ama bi b vitaminine baktır bu halsizliğinin sebebi o da olabilir ve insanı daha stresli yapar b vitamini eksikliği. Kendimi doktor gibi hissettim bir an
-
@hulyayasar Mrb teşekkürler paylaşım için mesela 15 - 30 cu soruların sayfası görünmüyor sanki bende mi görünmüyo yoksa sizdede mi yok acaba
-
@kismetnasip bi ara aynı yorgunluk bendede vardı bir hocamın tavsiyesiyle pharmaton kullandım bir ay boyunca iyi geldi yani gün boyu halsizlik vs gibi sorunların olmuyor kpss ye kadar kullanabilirsin bence sıkıntı olmaz