2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@yyy O zaman tamamam. facedeki tüm gruplardan çıkmıştım. demek işi ilerlettiler:)
-
Ya noluyo ya yalan deyin suna ya
-
Gerçekten biri yalan desin yaaaaa
-
O tahminde İstanbul'un kusurati kaç acaba?
-
Yalnız hepimiz pusuda bekliomuşuz bi anda bi sürü mesaj yağdı
-
@friedman98 umarım istanbulun küsüratı yoktur yaa 78.0 olsun bari doğruysada
-
Şu an yıkıldım
-
@yyy inşallah hocam benim 72 kusurati
-
Arkadaşlar durumunuz kritik olabilir anlıyorum fakat yazılanlara aldırmayın sonuçları bekleyin adam kafasından sallamıştır belki nasıl hemen inanıyorsunuz anlamıyorum
-
Ankaranın 78 olma ihtimali yok arkadaşlar lütfen sakin olun . Bu yıl kurumdan hiçbir bilgi sızmadı troll bunlar
-
O listeyi gördüm ben arkadaş ısrarla belirtmiş bu da benim tahmin listem diye. Panik yapmayın arkadaşlar. Kusuratli liste çok. Bu da onlardan biri. Sanıyorum bilgi sızdırılmış kişi de Degil
-
Arkadaslar bu puanlarin döndüğü sayfanın linkini atabilecek olan varmi ben bulamadimda.
-
yeni duyuru girmiş Gib ufak bi heyecan yaptım ama bizim değilmiş. Vergi Dairesi Müdürlüğü sınavı listesi açıklanmış. bizimki de sıradadır umarım.
-
İstanbul 78 ise biraz fazla kapatmış olmuyor mu 850 kişi alırken
-
@sınavstilisti ben o tahmin yapana burdan selam söylüyorum bi an kalbime indi
-
Puan tahminleri başvurunun bittiği gün oldu çoğunlukla. Şehirleri öğrendiyse eğer bu da sonuçlar buyrun diyerek paylaşmazdı heralde. Tahminim diyerek paylaşmıştır. Yada gerçekten tahmindir ama bana gerçekçi geldi puanlar.
-
--YALAN--
-
@kilici gerçek demeyin lütfen nolur ya kaç kişi nin kalbine indi
-
@kilici Antep kaçtı acaba ya stresten ölücüm sanırım
-
@ddguy İnşallah yalandır