2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar bahsettiğimiz listede hatayı gören varmi
-
Arkadaşlar aynı puan listesi arkadaş bu da benim tahminim olsun diye paylaşmıştı yani payalaşan kişinin tahmini..
-
Yalan, palavra. Arkadaşlar mümkün olduğunca kendinizi özellikle bu spekülatif atakların olacağı son günlerde facebook, memurlar veya herhangi bir sosyal paylaşım sitesinden soyutlayın, inanmayın bakmayın moraliniz bozulması dert değil ; sevinirsiniz sevinciniz boşa çıkar o daha kötü. Puanlar zaten 3 aşşağı 5 yukarı böyle gelebilir fakat nihai liste ne diyorsa o ; kimse kahin değil kimse gaybı bilemez o yüzden hem kendi canınızı sıkmamak ; hem de başka insanları da bu heyecan furyasına katmamak için gördüğünüzü gülün ve güldüğünüzle kalın bu konularla ilgili de fazla yazıp çizerseniz hedef odağı olursunuz ; hem de yazıktır günahtır safiyane inanan olur bel bağlayan olur yapmayın.
-
Yav arkadaslar oturun ders calışın yine heryer troll kaynıyor aldırmayın nasipte ne varsa o oluyor boşa strese girmeyin bu puanlar gercek olsa da olmasa da biliyosunuz hersey nasip ve guy gercekten de bir kumar. Olursa olur olmazsa önünüzde kpss var buna odaklanın. Daha sıralamada bu kadar heyecan yaparsanız mülakatta cidden kalpten gidersiniz yapmayın etmeyin
-
Adam tahmindir panik yapmayın diye yazdı amma büyüttünüz.
-
Ya millet 83 puanlarla ankaradan kaçtı siz ne 78 inden bahsediyorsunuz?
-
Fotoğrafı paylaşan açıkladı yanına da yazmış adam tahmindir diye sakin olun
-
Saat 9 oldu hala yok yarına kaldı galiba
-
Dostlar Selamın Aleyküm.
Yayımlanan bu liste ve diğer listeler konusunda açıkçası çok ihtimal vermiyorum. Neden derseniz, geçen sınavda bir 'sızıntı' skandalı yaşayan GİB'te bu sene işler çok daha sıkı. İlana dair ketumluktan da bunu anlamak mümkündür. Ben bu şekilde bir sızmanın bu yıl olmayacağını düşünüyorum ve inşallah bundan sonra hiç olmayacağını umuyorum. Gönlünüzü resmi ilana kadar ferah tutun.
-
Her yeri birakin da bursa be bursa. Nasil boyle az kapatir. Bursa bu senenin favorisi gorunuyor
-
@ddguy iyi misiinn
-
@yyy iyiyim bi an noluyo dedim herkes yalan dedi yalnız o tahmini yapan hakkaten kürekle dovulmelik şu aşamada böyle bi sey yapılır mı yav
-
@ddguy evet malesef Hepimizin yüreğini hoplattı
-
@Priss hocam 00 a kadar aciklanir demi
-
Paylaşılan liste gerçek dışıdır. Spekülasyonlara itibar etmeyiniz.
-
-
tahmınmıs sadece ya
-
@paretowilfredo hocam bu gece aciklanabilir mi mesai saatleri dışında @Priss hocam ve @Antimülakat saat 22 23 gbi demisti
-
@İnmyheart Pek gerçekçi durmuyodu zaten
-
Bu gece ilan edilmeyecektir.