2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici o tweet i gümrük sonuçları için attı guy için değil
-
@napsak Bekliyoruz o zaman.
-
@kardinalist Mardin yok mu ?
-
Herkes pusuda bekliyor
-
Çok zormus cok
-
Arkadaşlar deminki yazılan puanlar i tahmin olarak yazmış arkadaşımız hatta belirtmiş herkes gerçek sanmış kendisi sizlerden bu yanlış anlaşılma için özür diledi
-
@siyasetbilimci affetmiyorum
-
Arkadaslar zor olarak nitelendirdiginiz hangi yilin sinaviydi biri beni aydinlatabilir mi
-
Yorumunda yazms tahmin diye ekran görüntisu atamıyorum bende var suçu yok millet yanlış anlamis
-
@napsak kendisi mi beyan etti yoksa sizin şahsi gorusunuz mu?
-
@adam-simith dostum kesin diyemem duyum sadece
-
Kendisi söyledi .
-
Bu saatten sonra aciklanmaz heralde??
-
@siyasetbilimci o zaman beklenir
-
Ya güzel kardeşlerim gidin dersinizi çalışın yazık ediyorsunuz kendinize. Puanı 80.5 üstü olan adam nereyi yazdıysa gelir Zaten burda boşa zaman öldürmesin. Düşük olanlar da derslerine diğerlerinden daha çok asılsın. Burda takılmanın sonu yok birisi bir liste paylaşıyor millet birbirini yiyor. Pareto kardeşim yukarıda güzelce açıklamış bu sene gibden sızıntı beklemeyin amatörlük beklemeyin. En geç 1 güne öğrenirsiniz KPSS ye ne kaldı dostlarım şurda. Burda değerli zamanınızı öldğrğyorsunuz
-
@aycan gümrük sonuçları açıklansın tweti ile peşpeşe attığı için öyle yorumladım
-
Adamın biri bi anket yapmış saçma sapan yok İstanbul 78 Ankara 80 bilmem ne ya inanmayın strese sokuyolar ders çalışmayın diye bence rakip eleme taktiği..Başvuruların bitimine kadar manipülasyon şimdide psikoloji bozma..Hadi İstanbul 75 le kapatırsa ve Ankara beklenenden daha düşük kapatırsa ne olacak? Hadi Doğu sanılanın aksine Yüksek kapatırsa nasıl olacak?insanlar bu kadar keriz değil...
-
Arkadaşlar merhaba biraz önce arkadaşım aradı ve yaptıgın tahmınler ortalıgı karıstırmıs dedi.Size açıklama yapmak için burda üyelik açtım.Paylasımımda özellikle belirttim ' heyecan yapmayın tahmindir ' diye burda bazılarını yanılttıysam özür dilerim hepinize başarılar..
-
@napsak eninde sonunda aciklanacak hocam bakalim hayirlisi olsun
-
@cnrkp hocam arkadaslar belirttiler zaten tahmin oldugunu ama cogu insanin puani sınırda oldugu icin bi galeyana gelinmedi degil sakinlesti buralar rahat ol