2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
4t çözün süper tongaya düşürüyor
-
@cnrkp Kardeşim Hassasiyetin için tebrik ederim. Bir yanlış anlaşılma dâhi olsa böyle durumlardan sonra genelde toz olur muhattaplar. Müteahhitler, devremülk'çüler gibi Hoşgeldin aramıza.
-
@cnrkp affedildin
-
@cnrkp ben de simdi yaklasiyorum oraya dogru da merakim depresti tamam o zaman hocam sagolasin. Seni aramizda gormeyi isteriz çıkın çıkın gelin
-
@paretowilfredo valla arkadaşım aradı durumu anlattı ben şok oldum resim yuklemeye calıstım ama olmadı çunku tahmındır dıye belirttim
-
Gençler pek umudum yok ama aciklanirsa liste bi hoopp diyin biterim hemen burda siz de beklerken çalışmamazlık etmeyin
-
@cnrkp Kardeşim tahmin, öngörü, beklenti beyan etmek için en ters sürecin içindeyiz Yaşayarak öğrenmiş oldun. Ama dediğim gibi gelip izah ederek, gönül alarak en güzel şeyi yaptın. Çok sevindim bu davranışına ve seni aramızda görmeye. Tekrar hoşgeldin. İyi forumlar dilerim.
-
alın size ekran görüntüsü -
Tuğrul Koçer bekleme bugün gelmez o gemi demiş demekki açıklanmayacak
-
@ekonomistt1 Gemi çok tavım bu cümlelere
-
@kilici valla ben de tav oldum
-
Yarın Tuğrul Koçer bunu paylaşacakmış;
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. -
-
@kilici Biz de ''Ah o gemide ben de olsaydım açık denizlere yol alsaydım" demeyiz inşallah
-
Bir il sürpriz yapıp 86 ile kapatacak hadi bakalım tutacak mı
-
@mavi İnşallah 75.7
-
@gariban-guy 86 ile kapatacak bir il var oda Şırnaktır senin tahmininle eş bir sallayış oldu kusura bakma :))
-
adama face de yorum yapıyorum dıyorumki onlar gercek degıl tahmındı bazıları çarpıtmıs dıyorum. Hala urfa kactı diye soruyor
-
@cnrkp gelip açıklama yaptın adamsın ,konya güzel tahmindi ama sevdim seni kanka
-
@Hipokrat Konya'ya 78 mi demiş