2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Priss canın sağolsun hocam, işin rast gitsin, ben şahsen nasılsa alıştım artık beklemeye
-
Hala belki aciklanir uyandigimda kacirmis olurum diye uyuyamamak
-
Yarın 5 de açıklanır bence. Bugünkü vergi dairesi müdürlüğü sınav sonucu gibi
-
İzmir'i 80.68 in altında görmek istiyorum amin.
-
Açıklanacak olsaydı açıklanırdı herhalde bu saate kadar sabahtan belli ders çalışamıyorum umudu kestim artık ders çalışabilirim
-
Son bir yılın tüm duyuru yayınlama saatlerini inceledim mesai saatleri dışında yayınlanan duyuru yok neredeyse. O yüzden uyuyun rahatça
-
Bu nasıl bir beklemektir duyum bekle ilan bekle sonuç bekle mülakat bekle tekrar sonuç bekle bekle bekle bekle.
-
@kilici hocam sanki oluyor gibi ya mesai saati disinda. Yani ilana cikisi hafta ici veya sonu sabah 10 da oluyor istinasiz. Ama liste, sinav aciklanma konusunda mesai ici sinirlamasi yok ama tabii bu saatte de olmaz
-
@mali-aldanma Aynen bu saatten sonra biraz düşük ihtimal. Yarına kesin gözüyle bakabiliriz artık
-
@kilici ah bee alacaktik 85 puan mis gibi yardiriyor olacaktik derse. 2 gundur gram ders calisamiyorum listeye girdim mi listeden ciktim mi aciklandi da benim mi haberim yok.annem aramadi acaba bir sey mi ögrendiler paranoyak olduk
-
Farkettinizmi ömrümüz hep beklemekle geciyor surekli bisiyleri bekliyoruz
-
..........
-
@mali-aldanma Ben de o durumdayım tamamen. Olumlu veya olumsuz netleşsin herşey bunu istiyorum. Ama yarın ders çalışma kararı aldım yoksa bu böyle olmayacak
-
@HaniYaKi Peşin peşin eksiyi alırsın dalga geçme herkesin canı burnunda
-
@miss-smith dur daha yazmadı birşey
-
@kilici hocam aynen öyle.ben bugun gittim bir yerde oturdum kendime bi kahve ismarladim dunyanin sonu olmadigi konusunda kendimi ikna etmeye calistim kpss yi dusundum eve geldim.simdi yatip uyuyorm sabah da ders calisiyorum. Insallah beklenilen saatler umutlarla yeserir
-
@kilici Ben uyarımı yapayım kıyamet kopmadan
-
@mali-aldanma Tabiki öyle hocam hiç sınavları aşırı derecede kafaya takmamak lazım yoksa zararı sadece bize olur. Bizim fakültenin kaderi böyle hemen bir anda olmuyor herşey
-
Sabah ola hayrola
-
Keşke şu alımı baya önce yada KPSS den sonra yapsalardı kurum sınav açmıyacak diye umudu kesip KPSS ye odaklanmıştık zaten stresten,sıkıntıdan ne KPSS ye ne de GUY a adam akıllı çalışabiliyoruz.İşin daha kötü tarafı 2016 puanlarının 1 yıl geçerli olması oldu bi çok insanın emeği,umutları çöpe gidecek.Keşke sayı guy için fazla tutulsaydı başka kurumlar büyük alımlar yapmadı sonuçta:-(