2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Evliliğin kötü yanlarından biri de akraba sayısının 2 katına çıkması.
-
Yarın mı açıklamak sonuçlar Tuğrul kocermi dedi
-
@Keymarsh söylediğinin hiçbir mantık bağlantısı olmadığı gibi saçmalıktan öte gitmiyor referanssız nasıl başvuruyor bu insanlar hadi onu geçtim oldu 2 referanssız işe girsin diye 10 kişinin hakkını yiyip halk kahramanlığı mı yapıolar yani hahah
-
@Hipokrat eyv umarım herkes bu acıklamalarımı görür kötü düşünenler hakkını helal eder.. valla kardesım bı tek istanbulu rastgele yazdım dıgerlerını sehır konumları vs gıbı bır cok parametreye baglı olarak tahmınde bulundum
-
@siyasetbilimci Yok hocam sen sakin ol Batman'ı söyleyeceğim sana
-
ben nerede hata yapıyorum dedikten sonra akılda oluşan destansı liste
-
karı/koca bulma programları kalksın, yerine iş ve işçi bulma programları konsun.
-
sınavdan sonra keşke burda bekleyerek harcadığım vakti ve konsantrasyonu ders çalışırken kullansaydım demezsiniz umarım dostlar.
-
Geçmiş yıllarda kurum sınavlarına giren arkadaşlara soruyorum guy sınavı nasıl?? KPSS den kolaydı diyip geçiştiriyolar.Ama geçmiş yıl guy sorularının bazıları aynısı çıkmazsa kusura bakmasında kimse kolay kolay 85-90 alamaz.KPSS de bi derse bi konuya hakim olmazsan bile KPSS den iyi bir puan alabiliyosun ama GUY öyle değil maalesef dahil olan derslerin tamamına iyi kötü hakim olman gerekiyoki iyi bir puan alabilesin bi defasında soru formatları farklı.
-
@ali27 -de ayrı Ali bey iyi çalışmalar.
-
@gokhangermen dikkat etmedim o kadar teşekkürler
-
@gokhangermen 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@ali27 -de ayrı Ali bey iyi çalışmalar.
"bey" degil Bey
-
@1903bjk "degil"değil "değil".
-
@kaymakam sonradan farkettim de coktan gondermistim kim duzeltcek acaba diyodum tebrikler
-
@1903bjk GİB sağolsun İşsizlikte çığır açmaya devam ediyoruz.
-
@brkmrv aynen kardeşim
-
Dostlar ben yatar artık malum yarın iş var. Umarım duyum doğru çıkar da puanlar açıklanır eğer olurda açıklanmazsa kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin boşa ümit vermiş gibi olmak istemem
-
@kardinalist geçmişi okudum sanırım listeyi panikleyerek sen koymussun buraya bunlar sadece tahmindi için rahat olsun..
-
Sevim koş neler dönmüs burda
-
@Priss verdin valla öğlenden beri derse falan odaklanamadık. Oturduk sonuç bekledik.