2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@Hipokrat bir kac soru dikkat gerektiriyor kac yanlis cikti ki hocam birde o yilin sorulari beni genel anlamda zorlamisti.
-
@by123 21 yanlış hocam can sıkıcı bi yılmış
-
@Hipokrat yalniz degilsiniz merak etmeyin
-
Satış mağazası memuru temsil yetkisine sahip tacir yardımcısı mıdır?
-
@karakalpaklı kpss puanı en yüksek olan çağırılıyor.
-
Facede biri işletme iktisadı soruları paylaşmış.Hepsini yanlış yaptım.Kaynağı sırdular adı yokmuş.Guydan korkmaya başladım iyice.
-
@zamangeciyor Bu daha mantıklı, evet. Eyvallah.
-
@guyguy o soruları benim gibi Face kullanmayan için paylaşma durumun var mı hocam
-
arkadaslar kurum sinavi sonuclari kac gune açıklanır
-
@maliye45 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
arkadaslar kurum sinavi sonuclari kac gune açıklanır
Sabah sınav gece sonuçlar
-
Işletme iktisadi notu paylaşacak olan var m?
-
@heresyy özelden e mailini at hocam
-
@ddguy attım hocam
-
@karakalpaklı hayır aynı puanı alan herkes çağırılıyor
- Yazılı sınavın değerlendirilmesi sonucu, 100 üzerinden 70 ve üzeri puan alan adaylardan; yerler itibarıyla, adayların baĢvuru sırasında tercih ettikleri il dikkate alınarak en yüksek puan alan adaydan baĢlamak üzere, o il için atama yapılacak toplam kadro sayısının iki katı aday sözlü sınava çağrılacaktır. Ayrıca, son sıradaki adayla eĢit puan alan adaylar da sözlü sınava çağrılacaktır.
-
@Okocha bagimli tacir yardimcilarindan, mumessil, vekil ve seyyar tuccar memuru disindakilerin temsil yetkisi yok. bu yil ttkda bununla ilgili değişiklik yapılmadi ise böyle.
-
@miss-smith Bu daha resmi. Ben ikna oldum.
-
Arkadaşlar 4T'nin GUY denemelerinde ortalama kaç net yapıyorsunuz? KPSS'den iyi sayılabilecek bi puanım var ama facede ortalamalara bakıyorum zor denemelerde bile 85 altı yapan yok maşallah. Korkmaya başladım açıkçası.
-
Yoldaşlarım 2 sayfalık Sadık Yıldırımın "efsane notları" varmış. Elinde var olan paylaşmadan yapamam rahat uyuyamam diyen tüm arkadaşlar sizlere şimdiden teşekkür ederim
-
@guydenizi mail at hocam özelden
-
@guyguy facede hangi sayfada paylaşıldı ?