2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Kankalar ne notuysa 2 sayfa bişey buraya atsanız baksak bizde
-
@halilhy bana da atabilir misiniz hocam
-
@Hipokrat aynen
-
@karakalpaklı Belgelerle geldim
-
@clattenburg facedekilere bakma sen. Atıp tutan çok var. En iyisi benim gibi dondur faceni böylece daha rahat odaklanırsın.
-
@halilhy hocam not neyle ilgili.iyi bir bir notsa bana da atar misin
-
@2016mağduru 10-12-2005 sınavı 7. sorusunda hangisi temsil yetkisine sahip olarak çalışan tacir yardımcılarından değildir diye soruyor.Şıklarda tellal da var satış mağazası memuruda. imeceye göre cevap tellal.adem kılıca göre cevap satış mağazasımemuru.
-
Temsil Yetkisi OLAN Bağımlı Tacir yardımcıları;
1_ticari mümessil
2_ticari vekil
3_pazarlamacıTemsil Yetkisi OLMAYAN Bağımlı Tacir yardımcıları;
İşçi,müstahdem,çırak,muhasebeci,veznedarTemsil yetkisi OLAN bağımsız tacir yardımcıları;
Acente,komisyoncuTemsil yetkisi OLMAYAN bağımsız tacir yardımcısı;
Simsar -
@nitrogb tesekkurler bu bilgiye göre sorunun doğru iki şıkkı var ozaman.Guy sınavlarının birde böyle sancısı var malesef
-
biz doğrusunu bilelim bırak onlar yanlış seçeneği kabul etsin : ))
-
Arkadaşlar tellal mis satış memuruymus takilmayin bunlara. Eski borçlar kanununda geçen terimler bunlar. Yeni borçlar kanununa göre bağımlı olan lar ticari mümessil ticari vekil pazarlamacı bağımsız olanlar ise acente komisyoncu simsar
-
Arkadaşlar günaydın
Maliyede ödenek ve ödenek aktarma oranları değişti mi? Cevap veririseniz sevinirim. -
@gizem7 kurum içi ödenek aktarımı sınırı %5'ten %20'ye çıkarıldı.Yedek ödenek,örtülü ödenek vs. bunlarda bir değişiklik olmadı.
-
@mjöllnir çok teşekkür ederim
-
Isletme iktisatino burda paylasaniznkardesler.
-
Gençler bu attığım işletme iktisadindan soru çıkar da yapamazsaniz sizi döverim bak ona göre çalışın
-
@Mmrtz e mailini yaz özelden sana da atayim
-
Ayni anda hem alan hem gygk hem guy elim ayagim birbirine dolandi .Abv gib biraz daha erken vereydin ya ilani..mufettislik kazanip guya basvuran adam gozun doysun.Milletin hakkini yiyip listeye girip sinavda uyuyan adam Allah seni islah etsin.
-
Arkadaslar merhaba daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ben Yeni giriyorum foruma sizlere sormak istedim.Yeni yürürlüğe giren anayasa değişiklikleri guy da soru olarak gelir mi yA da son haline göre mi soruları cevaplamalıyız mesela hsyk adı değişti üye sayısı değişti soru olarak gelir mi acaba.
-
Guy sınavında 09:45 kuralı var mı?