2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
En mantıklısı İstanbul yazmak alım sayısına bakıldığında sadece İstanbul garanti
-
@iktisatci 50
-
@işsiztarzan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
En mantıklısı İstanbul yazmak alım sayısına bakıldığında sadece İstanbul garanti
3 gün önce sakarya, 2 gün önce düzce yazmışsın şimdi de istanbul mantıklı diyosun kardeş valla tebrikler son güne kadar 30 il değiştircen heralde
-
düşünsene 86 puanın var gelip buradaki çoğu 70 li puanlı insanlara saçma sapan sorular soruyorsun..Allah başka dert vermesin kardeşim..
-
Sizlere tavsiyem nash dengesini unutun bu sistemde insanlar rasyonel hareket etmiyor hakim stratejiyi uygulayın senelerce test edildi bu
-
@bunebicimhikaye istanbul diyorsun yani
-
@menkul_kiymet ağrı 10 olacaktı ️
-
p35 puan anketi. en azından forumdaki puan ağırlıklarını bilelim.
-
@hopa-- ilan metninde 15 yazıyor
-
Ankete bakılırsa bu sefer istanbul bayaa yüksek kapatacak gibi korkmaya başladım alım çok die herkes istanbula yönelmiş geçen sınavda 77 idi bu sınavda sayı 50 arttı ancak puanlarımda geçen yıla nazaran 2 puan artı geldiği varsayımına dayanırsak 78 79 bandında kapatır die düşünmeye başladım umarım böyle bişey olmaz yoksa çok can yakar istanbul
Edit: eksileyen arkadaşlar istanbulun 75e düşeceğini mi umut ediyor 85 alan adam bile garanti olsun istanbul olsun die saçmalarken. İlginç.
-
@menkul_kiymet @Antimülakat birinci sayfada yanlışlık olmuş öyleyse ben oraya bakmıştım
-
-
@Hannibal burda iki gorus var hakim stratejiyi uyguyacak olanlar ve rakiplerinin hakim strateji uygulamasi durumunda kendi kararlarini vermeye calisanlar sonucta hic bir sekilde sonuc nash dengesine ulasmayacak boyle giderse en dusuk ile en yuksek kapatan ilin arasinda makas asiri acilabilir
-
Ilk defa girecegim de 80.9 Antalya gelme ihtimali var mı ?
-
@mülkiye1859 gelmeme sansı yok her yer gelir
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@Albert dostum kpss basligimiz var orda bir cok kez konusuldu bu konu.
Ben kacirdm oralariya
-
81.4 ile Ankara yi tercih etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum. İlk kez girecem Guy sınavına çok stres yaptım
-
@davetsiz sen 86 alsan ankarayi yazar miydin korkmadan durust ol
-
@davetsiz 86 ustunde 2148 kisi var ve ankara 155 kisi alcak yazar miydin ankara
-
@iktisatci tabiki yazardım saçma sorulara devam ediyorsunuz..o 2148 kişinin yarısının yalandan sınava girdiğinden haberin yok belliki..zaten geçen sene 1750 guy olanların hepsi sınava girip en az yarısı 85+ puanlar aldı boş yere kuruntu yapıp insanlara saygısızlık yapıyorsunuz. sen yazma ankarayı bu puanla ağrıyı yaz..sanırım gelir..155 kişi sınava girmeyeçek kardeş, 5 katı önemli yani 775