2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@safiTÜRK69 diyarbakır 78 mi yok 81. O kadar kapamaz ve inan ki eminim.
-
@paaschegibiruh 2014 yılında 200 kişi alırken 74le kapatan il, bu sene nasıl oluyor da 175 kişi alırken 81le kapatıyor? bana bunu bi açıklar mısınız?
-
Marmara bölgesinde bir süpriz il olacak 75altını görecek. Şunu da şöyle bırakayım
-
Etrafındaki şehirler olmasa dediğin doğru olurdu. 81 imkanı yok. @paaschegibiruh
-
Şaka mı yapıyosun ben orda 78le kapamaz daha altı kapatır demek istedim kinaye yaptm
-
@karakalpaklı Ankara bu spekülasyonla 80 a düşerse şaşırmam .
-
@paaschegibiruh ahahahah basit bi şakayı bile anlamayacak duruma gelmişim. kusura bakma o vakit
-
@safiTÜRK69 Hocam o zaman puanlar eskiye göre yine standart kalmış olacak. 3 5 ilin 80üstü kapatması muhtemel diyodum ben bu sene puanlar yüksek olunca.
-
2014-2015 bütün alımları tek tek inceledim. 2014 te istanbul açılmamışken dahi 73-ler 75ler havada uçuşuo . Bu kdr uçmaz puanlar. Yıgılma var diceksiniz ben de dicem ki hadi üstüne max1puan koy
-
@paaschegibiruh 1 PUAN DEĞİL EN AZ 2 PUAN EN FAZLA 3 PUAN KOY PUAN ARALIKLARINA GÖRE DEĞİŞİYOR.
-
@safiTÜRK69 bide konya tahmin et
-
Yapmayın ya allah aşkına . Bu zamana kdr ist ankara izmir konya bursa tekirdağ sakarya antalya aynı anda hiç alıma çıkmadı .
-
Puanların yüksek olmasının sebebi Guylar 1500 kişi ilk 6000 de . SGK KPSS öncesi 400 kişilik alım yaptı omlarında puanları çok yüksekti. Yani 2000 kişiyi silin. Puanlar aşagı yukarı aynı olur.
-
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.Aramızda muhakkak ki puanından daha düşük kapatan iller ve sınava giremeyecek arkadaşlar olacaktır.Sıkıntılı bir süreç.
Benim şahsi fikrim İstanbul başta olmak üzere büyük şehirlerin 80-82 arasında kapatacağı.Geri kalanlarda da 80-77arasında virgüllerle sıralanırlar.Çokta düşmez puanlar gibi geliyor.Bu puan aralığı zaten sıkıntı çok.Allah yardımcımız olsun.
Benim merak ettiğim şu:5-10 kişilik yerleri hangi babayiğit yazacak ve oraları kaçla kapatacak.Sürpriz de yaşanmaz değil yani.Neticeleri kestirebilmek çok zor -
Siz çıldırmak . Taban puanlar açıklanınca görücez.
-
@safiTÜRK69 Milletin yüreğine su serptin şu dediğinle.
-
@nitrogb Konya 78 küsür
-
5 kişilik alim yapan illeri 73ler yazacak.
-
@karakalpaklı Kardeş Bi arkadaşım Guy oldu o sene ve KPSS ilk 100 e girdi. Bu adam Güya başvurmaz heralde. Bunun gibi çok insan var . Kendinden hesap et bu sene KPSS den 85 gibi bi puan alırsın. Ee bide o ara guy oldun Hayırlı olsun
-
Hatayi düşünenler bilerek mı sessiz anlamadım