2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@safiTÜRK69 Haklısın fakat bu dediğin önceki seneler içinde geçerli değil mi?
-
@merkantilist şşş ses etme
-
@karakalpaklı Değildi Hocam.
-
Batıda ıstanbul kocaeli bursa tekirdağ sakarya düzce var bunlardan biri enaz süpriz yapacak muhtemelen ıstanbul olmaz o şehir75 76 kapatır
-
Tekirdağ kocaeli sakarya çok yükselirmi istanbul varken sizce
-
Dostlar mesela iç Anadolu da Ankara Afyon Konya var sadece bu bölgede sadece 3 şehirin açılması puanları riskli düzeyde yukarı çekecek bi durum mudur?
-
@selda sırf istanbul'a yakın oldukları için yüksek kapatacaklar bence.. bana göre.
-
İnsan o zaman da potansiyeli bilemiyorki @Kutyler
-
@Kutyler çaktırmaa
-
@merkantilist Hocam çokta dillendirmeyelim
-
En iyisi ben dersime döneyim @issiz
-
@merkantilist kesinlikle rakiplerimiz çalıştığı için sesleri çıkmıyor bence bak yine korku başladı
-
Arkdşlr bişey sorcam bursanın o kadar düşük kapatmasının nedeni neydi kafama takıldıda
-
3 4 defa guy gördüm mülakatlardan elendim bu sene adaylar daha da bir değişik 2014 te de böyle puanlar yüksekti 2015 ile 2014 te aynı puanı alanlar arasında da 1000 kişilik fark vardı yani her iki yılda bir fazla kişi kpss alana giriyor bunda kpss b etkili adaylar girmişken alanada giriyor fazla oluyor bakın 2014 te 148 bin kişi 2015 te 102 bin 2016 130 bin aday girdi. Yani kimse evham yapmasın hiç bir il 80 i görmez belki ankara görür. O da belki:) zaten bu sene atanan kişi 600 kadar bunlar yüksel puanlı geçen seneden guy olup yada başka bir yerde memur olup daha iyi bir kuruma geçmek isteyen 600 700 kişi var puanlar ve sıralama eskisi gibi yani stresinizi anlıyorum ama boşa yapıyorsunuz
-
@umutsuz1990 herkesin çıkıp 85 ile 90 la bursa yazıcam demesi ve sonra yazmamaları ya da aslında puanları 85 90 değil 75 76 idi
-
@Hannibal ne tuhaf bişey ya Şu şans banada vursa ne olurdu
-
ŞEHİR NASIL TETCİH EDİLİR: Gönlünden geçirdiğin şehri bi kağıda yazarsın, sonra o şehrin geçmiş yıllarda kaçla kapattığına bakarsın. Ve açıldığı ilde Albenisi olan il sayısı ne kadardı ona dikkat edersin ve son olarak alım sayısını gözönüne alarak mantığınla karar verirsin. her seneki puana 1,2veya 3 puan kendi fikrine göre ekler tercihini yaparsın. Olmuyorsa altarnatif şehirlere de aynısını uygula. Ama sakın ha sakın forumdan okuya okuya karar verme anketlere inanma. Şu anda normalde en iyi insanlar bile sıkıntı halinden atanmak için yalan söyleyebiliyor.
-
78 altındakiler için taktik vereyim
Yazmak istedğiniz 10 il belirleyin hergün akşam 11 de forumlara faceye girin o gün sizin belirlediğiniz iller çok konuşulmuşmu bakın eğer konuşulmuşsa puanlar falan yazılmışsa o ile işaret atın her gün yapın son 3 gün bakın en çok konuşulan o ili yazın 74 75 lere kadar inecektir. Denemesi bedava -
@Hannibal hocam guyangelmiş misin
-
@merkantilist evet