2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Marmara'da kesin sürpriz olacak bencede geçen sene sürpriz yapan Bursa bu sene yapmaz Sakarya Tekirdağ istanbul Kocaeli kalıyor geriye bence istanbul sürpriz yapacak geçen sene kurum sınavını Ankara'dan 1 puan düşük kapattı çoğu kişinin gözü yemeyeyecek ve çevresinde yaşam şartları daha iyi olan iller var bu benim düşüncem tabii
-
@karakalpaklı hahahahha ya aynen Napayim bi yandan arastirmaci ruhuma engel olamiyor, bir yandan da nasip bu isler vs diyorum kendime
-
Spekülasyonlardan uzak durun diyorum ama forumdaki konuşmaları gördükçe bu kadar laf söylememe rağmen benim bile kafam karışıyor bu nasıl bi iş oldu anlamadım
-
@mülkiye1859 rica ederim. 80.9 altı puan altındaki antalya tayfasından 4 kisi gormus demekki yorumu.
-
@kismetnasip 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Marmara illeri icin olay bence sunda bitcek. Korkup istanbulu yazamayip cevre iller mi yazilcak, yoksa cevre illerden korkup istanbul mu yazilcak Ben hala dusunuyorum neyden korkmaliyim bilmiyorum.
Suan icin her fikir tehlikeli ve riskli geliyor
İmzamı atarım ıstanbul ilgi çekici geliyor sayısıyla ama aşırı yüklenme olabilir 80 bandını bile geçebilir iyi okumak lazım ama marmara da sürprizler olacak
-
@kismetnasip tek kelimeyle SUPERSİN
En güzel neresiymis -
@oguzhan06 hocam ben yönlendirmek istemiyorum kimseyi.Kendime göre tahminlerim var ama herkesin gönlüne göre tercih yapmasını, istediği şehirde memur olmasını isterim.
-
@yatutarsa neden olmasın ki başvuru tarihine kadar kafamızda bütün iller sırayla geziyor.
-
ARKADAŞLAR BU AKŞAM 21:30 TWETTER ETKINLIĞIMIZ VAR. SGK BAŞKANINA SESLENIYORUZ. 8.PROMOSYON SGK DENETMENLIĞININ ACIKLANMASI VE 9. PROMOSYON SGK DENETMENLIGININ ALIMI IÇIN.HERKESTEN KATILIM BEKLIYORUZ. 8. PROMOSYONUN ACIKLANMASI DEMEK GUYA 400 KIŞININ BASVURMAMASI DEMEK.OZELLIKLE P35 70-80 ARASI OLAN ARKADAŞLAR BIZE DESTEK VERIN LÜTFEN.SONRA INSAN KUSURATLA KACIRINCA AH NE OLURDU DA 1 KIŞI BASVURMASAYDI DEMEMEK ICIN EN AZ IKI ÜÇ TWETTAR ATALIM. SADECE DERSE O SAATTE 15 DAKIKA ARA VERELIM. SELAMETLE.GÖRÜŞÜRÜZ.
-
@kismetnasip tespit gibi tespit
-
Ankaracilar gitmiş heralde bugün revaçta Marmara bölgesi ve Istanbul var
-
@ErtuğrulBey76 En az ilan kadar önemli bu durum
-
@seçilalkan antalya benim tansiyon gibi hocam bir iniyor bir çıkıyor. Oraya yorum yapmak cidden güç. Urfa gelmemesi için hiç bir sebep yok
-
Biri yardımcı olabilir mı bana.esimin zorunlu doğu hizmetinden ötürü doğuyu yazmak zorundayım.Zorunlu olmasamm dusunmezdim pek.puamim 76.9 adiyaman,ağrı,Bayburt,Diyarbakır,elazig,Erzurum,Mardin,mus buraları düşünüyorum ama hangileri gelir hiçbir fikrim yok.
-
@fablo haklısın kardesim.Guya fazladan 400 kişi başvurması demek.
-
@Semra o puana hepsi gelir bence.Yinede sen bilirsin.
-
@Semra pardon puanı 79.6 gördüm.76.9 ise Diyarbakır olabilir.Ama sen karar ver sadece tahmin.
-
hatay ı neden konuşmuyorsunuz
-
@aylin bence gayet düşünülebilir bir
şehir -
@Semra mardini öneririm polis ise rahatta eder