2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@seçilalkan benim içimden geçen yer
-
@umutsuz1990 puanın kaç?
-
@ErtuğrulBey76 yani Diyarbakır düşünüyorum aslında ama teraddut ediyorum gelirmiş diye
-
@ErtuğrulBey76 Cok iyi bir sayı ankara bursa izmir toplamına alınacak sayı kadar var ve yüksek puanlı arkadaslar cıkıcak umarız güzel bir etkinlik olur
-
@thequeenoftheguy eminmisin mardinin polis icin rahat bir yer olduğuna ve sanki herkesi Mardin'e yönlendiriyorlar
-
@totti aynısı bende de var , buraya bakmayayım diyorum ancak kendimi alamıyorumda
-
Guy olma süreci tam bir kara delik
-
@merve1.2 En güzeli başvuru yapana kadar bakmıycaksın ama onu da biz yapamıyoruz
-
@totti planım oydu aslıda benim ama kendime engel olamıyorum
-
Duuun duun du du duuun duun du du duuun
Game of Guys
-
@karakalpaklı bir de kurum sınavını geçmiş olarak izlemeye başlasak tadından yenmez var ya:)
-
Ben ilan gelince öyle bi sevinmiştim ki herkesi aramıştım sanki sınavı kazanmış gibi mutluydum. İlan gelene kadar ilan gelince çok rahatlyacağım sanıyordum ama meğer her şey yeni başlıyormuş.
-
İl tercihini düşünürken kurum sınavı puanı da çok kafamı karıştırıyor bunu da düşünmek gerek şu aşamada değil mi? İstanbul genelde yüksek kurumda
-
şu an seviyem iyi değil.başvuru için son güne kadar bekleyeceğim istediğim seviyeye gelemezsem başvurmayacağım.2015 de başvurdum kazanamam diye girmedim sınava
-
Arkadaşlar sınav puanına çok takılmayın ya. Arada dağlar yok. Geçen sene en yüksek Ankara 85 en düşük Konya 81 ile kapadı. Yine öyle olacaktır muhtemelen.
-
@rayid hocam ne demek bu? türkçesi nedir
-
Sayın bakan saat dokuzda TRT HABERDE olacak SGK ve ÇSGB ile ilgili tweet atabilirsiniz !
-
Sgk açıklansın daha çok insan guy sınavına girsin saat 9 da twitter da lütfen destek olalım haydi İİBF!
-
Bugün bir link paylaşıldı puansız illerin oylandigi. Bulamıyorum biri bana özelden atabilir mı linki
-
@Grimmjow Inşallah hocam.