2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Zaten büyük illerde kurum yüksek kapatacak diye düşünmemizin sebebi 90+ arkadaşların başvurması. Bu puana sahip olan herhangi bi işte çalışmayanlar ikisine de başvurcak vmy için yeterli hazırlık yapan guydan da gayet yüksek puan alabilir bana göre geçen yıl guyda muhasebe sorularında kalem oynatmaya gerek kalmamıştı mesela
-
Sgk da bugun aciklaniyormus
-
@mülkiye1859 nerden aldınız bu duyumu kesin mi ?
-
vmy de gelıo
-
@halilhy sgk başkanı twitter'dan yazdı ama sadece uzman yardımcılığı sınav sonucu denetmenlik değil
-
Arkdşlr benim puanım düşük ihtimal guya yeter ynede Allahtan ümit kesilmez. Ben kpss ye çalışır gbi çalışıorm bazende imeceye bakıorum . Hep imece çalışmak kpssde başarı saglamaz değilmi
-
5 kişilik alım yapan illeri düşünenler var mı? Riskli ama Ardahan Artvin Rize Kars Muş Bayburt var yazmayı düşünenler puanları yazsa fikir almaya çalışıyorum. Lütfen gerçek puanınızı yazın benim 77.2 Artvin Rize, gelir mi tereddütlüyüm
-
@durumny ben dusunuyorum etkilememek icin puan yazmayacagim
-
@brkn Neden yazmıyorsunuzki zaten burdan etkilenip de bi yeri yazmıcam sadece fikir almak istiyorum herşey şans işi şuan
-
Siz etkilenmeye bilirsiniz belki ama okuyan baska arkadaslari etkiler hakkimizda hayirlisi olsun
-
arkadaşlar aranızde imece 2017 son güncelenmiş hali olan var mı varsa eğer bana msvuran@gmail.com adresine atabilir mi. Teşekkür ederim.
-
SGK müfettişlik de açıklanıyor biraz sonra çok iyi oldu bu.
-
sgk açıklanmış önümüzden 300 kişi gitti
-
Ohh cok sevindim sgknin aciklandigina ya
-
niye 300 arkadaşlar 100 istatislik yapanların p 35 i düşük mü sizce p111 puanı içinde iktisat muhasebe gibi dersler var yani hepsine hazırlanmış bu kişiler ve muhtemelen yüksek puanlı
-
@konyalı istatistik guya başvurabiliyor mu ki?
-
Açıklanan SGK Denetmenlik değil arkadaşlar. Uzman yardmcılığı ve müfettişlik
-
@joeblack16 suanda üzüldüm
-
@sradaninsan istatislik hangi fakültenin bölümü niye başvurmasın
-
@konyalı istatistik fen edebiyat fakültesi