2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Herkes içinden geleni yazsın arkadaşlar.Spekülasyonlara kapılmayın.
Mevlana nın bi sözü vardır.
Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir,yel getirir,sel getirir.Kısmet etmez ise Mevla; el götürür,yel götürür, sel götürür. -
Arkadaşlar Tekirdağ düşünen yokmu hiç 75.1 ile Tekirdağ yazsam şansım olurmu acaba
-
@adam-simith sizin puan kaçtı hocam ?bu Mardin Diyarbakır'dan falan daha mı düşül kapatıyor ,şehir olarak daha mı iyi ?
-
@adam-simith Annem rüyaya yattı Mardin ı kötü görmüş. Ben Mardin yazamam daha napacaz hadi bakalım buyur burdan yak
-
Tercihleriniz umutlarınızı yansıtsın, korkularınızı değil.
Nelson Mandela
-
Elbet her şehirde yüksek puanlılar olacak arkadaşlar bunlar sizin kararınızı etkilemesin içinizden geçen puanınıza göre mantıklı olan yerden vazgeçmeyin forumlarda gezip aklınızı çeldireceğinize ilk başta karar verdiğiniz ili yazcam deyip ders çalışın zira yüksek puanlı arkadaşların şehir derdi olmadığından kendilerini derse verdiler bizim zaten puanımız yetersiz üstüne şehir spekülasyonlarına kafa yorarsak sınava girsek bile zor kazanırız
-
Ben ve 20 saz arkadasım 80 üstü puanlarla urfa yazacaz(rekor eksi istiyorum:)
-
@ece91 tekirdağ merkez çok az alıyo.
-
Hiç dillerde olmayan bir il var Bakalım ne olacak
-
@fatoship diyarbakır sonuçta büyükşehir belediyesi olarak geçiyor.
-
@Kutyler bayburt?
-
300 vmy ilanı da geliyor. Bakan bey açıkladı. Guy'u olumlu etkileyecektir.
-
@karakalpaklı bu yıl sayım bakanımız maşallah her alımı kendi açıklıyor kimseye fırsat vermiyor️
-
Vmy sınavına 1500 kişi girecek. Bunların nereden baksan 750si Guy'u bırakıp müfettişlik için çalışacaktır. Kritik illeri yazacak arkadaşları bir nebze rahatlatır.
-
@krueger hayırlısı olsun
-
@karakalpaklı ama il sıralamasında önmi varmıki bunun. Sonuçta yüksek puanlılar yine başvuru yapacaklardır guya
-
@fatoship kardes belli olmaz ki bakarsin diyarbakir daha dusuk kapatir talepe bagli 76 benim puan buyuksehirlikle fln da alakasi yok gecmiste bitlis 77 kusurle kapatti
-
@karakalpaklı bizim millette başkasının hakkını düşünme yok ki. ben öyle 2 3 sınava başvurup gitmeyen çok kişi gördüm.umarım bencilliği bırakırlar da diğer arkadaşlar da rahat eder.
-
@karakalpaklı keşke dediğin gibi olsa hemşerim ama zor herkes senin gibi iyi niyetli mi ki
-
@oguzidane baska dogu illeride var hocam oralarda dusunulebilir