2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ParadoX yaa kardeş sana zahmet bekliyorum.Verirsen sana dua ederiz.Buraya atta Selim kardeş de istiyor.
-
@ParadoX link atamasan söyler gmailimi atayım.
-
@ErtuğrulBey76 Kardeş forumda yazılanları okuyorum tek tek bulacam sana merak etmeyesin
-
İstatistik ile ilgili sorulara cevap verebilirim
-
https://yadi.sk/d/fDtYcTVw3Gafuq @ErtuğrulBey76
-
@özlemm Teşekkürler valla bir saattir arıyodum allah razı olsun. @ErtuğrulBey76 bak arkadaş bulmuş ben arıyordum daha
-
@ParadoX Rica ederim
-
Gerçekten bu kadar çok kişi Urfa yazacak mı yaa
-
Arkadaşlar 84 uzeri olup kesin istanbul yazacak kisi var mi?
-
@özlemm teşekkür ettim.
-
@ParadoX sana da kardeşim teşekkür ettim
-
Arkadaalar istanbuldaki alan dersanelerindeki 80 ustu alan abartisiz tanidigim 30-40 kisi istanbul yazacak saka yapmiyorum. Bakirkoy murat. Kadikoy murat. Yediklim. Hey yavrum hey. Istanbul dusuk kapatacak diyenlere selam olsun. bu arada sitanbulun her ilcesinde 3-4 tane alan dersanesi var
-
@ALEX-DE-GUY 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaalar istanbuldaki alan dersanelerindeki 80 ustu alan abartisiz tanidigim 30-40 kisi istanbul yazacak saka yapmiyorum. Bakirkoy murat. Kadikoy murat. Yediklim. Hey yavrum hey. Istanbul dusuk kapatacak diyenlere selam olsun. bu arada sitanbulun her ilcesinde 3-4 tane alan dersanesi var
4250 kişi öyle 30-40 kişinin yazmasıyla tükenmez.
-
@SR aynen öyle. Sanki 80 üstü alan 20 bin kişi var.
-
@ALEX-DE-GUY 5bin kişiyi kendisinin 20 30kişilik çevresiyle sınırlayan koca yürekli spekülatör.
-
Herkesi istanbula yönlendirende istanbuldan kaçıranda art niyetlidir.
80 alan kişinin sıralaması mesela
80.00187 sıralama 9385
76.77 15600
Bırakın kimseyi bi yere yönlendirmeyin puanlae dengeli dağılsın ki adaletsiz sistemin sakıncaları en aza insin . -
@salvatore ben hic oyle bise duymadim ya bulabildiniz mi
-
Bu sgk nın açıklanması 300 vmy ilanı çok iyi oldu az da olsa şehirleri etkiler umarım
-
Arkadaşlar yapılacak etkinliklere katılın 10 dk da olsa bakın görüyosunuz meyveleri geliyor yavaş yavaş bu birlik olmamızın sonucu daha denetmenlik yard. açıklanmadı ha gayret olacak bişeyler
-
Hadi birazda mülakatı geçtim haberleri verin.İcim şişti illeri düşünmekten.Sizlerin sevincine ortak olalim.