2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@betulokur Kardeşim burda 82 puan üzeri sadece Ankara İzmir riskli mi diye sorar. Başka illere soran eksiyi yer
-
@guydemapusant oralarda kiralar nasıl?Bana 1+1 1+0 yeter.Birde meslek nasıl?Kısaca hayatın nasıl geçiyo.Ankara dururken orda oturuyodun herhalde niye İstanbulu yazdın?
-
@betulokur
10 kişiolması sıkıntı değil mi -
@konyalı
10 kişi olması ankara ve istanbula yakın olması risk değil mi -
@betulokur 10 kişi olsa da 32 il var bu birincisi, ikincisi puanın iyi kardeşim korkma
-
@davetsiz 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
size bir güzellik yapayım gençler elimde özgün 7 adet guy denemesi var isteyen kişilere dua karşılığında mail adresine atayım.özelden yazsın isteyen.
kardesler lütfen mail adresinizi yazın. dumanla göndermek istemiyorum
-
@betulokur Yahu Allah aşkına 83 puanla nereyi yazsan gelir neyin kafasi bu? Yaz gelmezse atanana kadar tum masrafin benden
-
@Hannibal iyi niyetin gozu ciksin desene
-
@konyalı teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı
-
Yahu bu gözler hanüz ilan yokken, iller ve kontenjan belli değilken "şu puanla şu il olur mu?" gördü. O yüzden bazı şeyleri yadırgamıyorum.:)
-
@karakalpaklı hocam siz ne karar verdiniz ıstanbul mu bursa mi? Son kararıniz
-
Arkadaslar karteller birlestiginde hukuki bagimsizligini kaybetmiyor mu?bu guy sorularinda bi soru aklıma takildi da
-
@yetkili-AĞAbey Yüksek ihtimal Istanbul olacak gibi duruyor hocam şimdilik.
-
@dlkdr hocam kartelde hukuki bagimsizlik kaybedilmiyor bildigim kadariyla tröstte kaybediliyor
-
@dlkdr kartelde kanka oluyorlar tröstte ortak:) kartel hala hukuken bağımsızken tröstte bağımsızlık yok diye biliyorum.
-
Mersin pek konuşulmuyor yazan kimler var?
-
@işsiztarzan ben yazıcam 80 puanla ama daha karar vermedim, Antalya ve Mersin arasındayım ikisinin de geleceğini düşünüyorum bu puana ama dediğim gibi artıları eksilerini düşünüyorum hala iki il arasındaki.
-
Arkadaşlar suana kadar tercih yapan var mi varsa nereyi yaptı puan ve il yazsanız ya. Herkes için faydalı olabilir
-
@malthusss 84 ile Urfa Merkezdeyim
-
@malthusss hİç bir yararı olmaz kardeşim şurda 3 kişi ardarda senin düşündüün ili senden yüksek puanla yazacağını söylese sanki 200 kişi böyle olacak gibi hissediverirsin. Ortalık karışır herkes kararını değiştirir Geçen yılki duruma döneriz. Bence kimse yazmasın herkesin tercihi hayırlı olsun