2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
başvuru formuna eklicemiz fotoğrafın takım elbiseli mi olması gerekiyo?
-
Ben de puanların aşırı yükselmeyecegini düşünüyorum ve 80.8 puanla Sakarya yazıyorum hayırlısi olsun hepimiz için..
-
@gonzaloluca yüksek kapar Ankara ya
-
Bu kurum.limited sirket ortak sayisini en.az iki kabul etmis ve boyle devam.etmis heraldd
-
Önceden guy sınavı her kpss sınavından sonra yılda 2 kere yapılırdı.Örneğin en son İzmir 79 küsürde kapatmış düşünsenize 2.ilanda 16 mayıs 2015.Ancak 2015 Kasımda 1750 kişilik ilan verdi kurum bir daha yani şimdiye kadar ilana çıkmadı.Başka bir korku sebebi
-
@Kutyler ya kapamazsa?
-
şimdide ilçeler açılıyor üniversite fakülte seçiminde grup tercihi hatası veriyor nasıl sistem bu anlamadım.
-
@gonzaloluca Ankara gelmeeeezzz
-
Arkadaslar sizce 10 kişi alan düzce de durum nasıl olur
-
@wesley10 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar, SGK 8. Promosyon Denetmen Yardımcılığının açıklanması için 21.00'da twitterda olacağız.
Bir İİBFli olarak Desteğinizi bekliyoruz ...
TAG: #SGKGörBizi
-
Arkadaşlar ben gönder dedikten sonra sıra gelmedi acaba yanlış bişey mi yaptım göndere bastıktan sonra onay istedi evet dedim o kadar şimdi gönder yeri kapalı geri alma açık
-
@Grimmjow hocam basvurunun gosterildigi sayfada yesil okun ustunde yenile butonu var oraya basin duzelmezse sayfayi yenileyin. Simdiden hayirli olsun
-
Son tercih yapan arkadaşlar acaba en son kaç kişi basvurmus
-
Afyon'un 10 kişi alması yüksek kapatmasına neden olur mu? 82 puanım var 82'ye kadar düşer mi?
-
@eomer tamam kardesim bende de cikti hayirli olsun.
-
@aycan hayırlı olsun
-
@sergi kardeşim 82 ye kadar çıkar mı desen daha doğru bi soru olurdu
-
İlk defa tercih yapacak arkadaslara söylüyorum bazı dersane hocaları milleti bir iki ile yönlendiriyor niyetleri tam olarak ne anlayamadım ama açık açık güneydoğu daki bir iki ili yazmayın diyorlar kimseye itibar etmeyin
-
@Hipokrat hocam eski puanlara göre değerlendirdiğimizde haklısınız rahat olmamız laızm ama hem sıralama farkı hem de 10 kişi alması düşündürüyr.
-
Sebep ne ki acaba