2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@sssld acikcasi ben tekirdağ kocaeli 78 üstü göreceğini düşünmüyorum ama önemli olan sizin içinize sinen yer olması hocam benim ki sadece tahmin..
-
@Nameless allah pişmanlık vermesin kimseye diyelim o zamn. Teşekkür ederim tekrar
-
@sssld sen kararsız msn arkadaşım;)
-
@sssld rica ederim umarım tek ilin old bu kadar adaletsiz bi sistemde çok standart sapma olmaz ki bir tık da olsun adalet olur belki hepimiz için hayırlısı olur ins
-
Dostlar Selamın Aleyküm. Nasıl gidiyor çalışmalar ve tercihleriniz?
@miss-smith @karakalpaklı @kilici @Hayatım-Sınav @TugayÇ ve diğer tüm dostlar. Ne alemdesiniz bakalım?
-
@paretowilfredo Aleykümselam hocam. Buralar sessiz, herkes ders çalışıyo heralde
-
@ff Farkettim kardeşim. Çok güzel bir durum bence. Çalışın dostlar. İnşallah Hayırlı sınav sonuçlarınızı göreceğimiz günü iple çekiyorum.
-
@paretowilfredo inşallah
-
Arkadaşlar sayfayı ne zamandır takip etmiyorum. Başvurular açıklandığı zmn döneceğim. Önceden konuşuldumu bilmiyorum ama twitterda gördüklerime istinaden bir şeyler karalamak istedim, buyrun;
Arkadaşlar o kdr analiz yaptım tablolar oluşturdum geçmiş 4 dört sınavı detaylı inceledim. Öncelikle kafadan en az bi 2000 kişi sınava başvurmayacak. İçiniz rahat olsun 81 üstü hiç bir il kapatmayacak (5-10 kişilik ilanlar müstesna onlar tamamen süpriz) İstanbul'un olduğu dönemlerde hiç bir il 80i geçmemiş. Eğer bu dediğimin dışında olursa öncelikle ilk defa böyle birşey yaşanmış olacak ve tamamen analiz tekniklerine aykırı bir durum olacak. Tek tek illerle ilgili bir taban puanı oluşturdum kendi çevremle paylaştım. Burada paylaşıp kimseyi etkilemek istemem ama 80 üstü bence rahat olsun. İçinizden geleni yazın.
-
@Keymarsh hocam 80 üstü kapatacak il dediğiniz üzere pek olmayacaktır veya hiç olmayacaktır.
-
@paretowilfredo Ve aleyküm selam. Reis tercihten çok daha sıkıntılı bir mesele var ki ismi muhasebedir, onu halletmeye çalışıyorum.
Keşke 25 muhasebe yerine 100 hukuk sorsalar bana.
-
@karakalpaklı Kardeşim GUY sınavı özelinde biraz daha ezberci bir yöntem geliştirebilirsin kısa vadeli taktik olarak. Çıkmış sorulara eğilip tamamen dersi öğrenmede boğulmak yerine nokta atış çalış. En azından bu sınavı atlat. İyi olduğun dersleri de full'e yakın yapacak şekilde çalışırsan kaçmaz inşallah bu sınav senden.
-
@hgrotius 80 üstü derken max. olarak demek istedim. Aslında sadece 1 veyahut 2 il bekliyorum 80 civarı.
-
@paretowilfredo Konu çalışmaya dönmüştüm tekrar, az kaldı. Onu da bitireyim en azından sonra tam da dediğin gibi yapmayı düşünüyorum ben de.
Hocam yanlışların %70i muhasebeden çıkıyor. Çıldırmak üzereyim. -
Bu arada biz bazen eşeklik ediyoruz size hal hatır sormuyoruz. Sizler nasılsınız?:) @paretowilfredo
-
@karakalpaklı Aynen o taktikle sürecin sonuna gir kardeşim.
Estağfurullah kardeşim öncelik sınav şu anda. Hasbihal edeceğimiz günler de gelecek inşallah. Bir gün hep beraber oturup çaylarımızı alıp bezm edeceğiz.
-
@paretowilfredo Sınavı geçersek inşallah mülakatlarda sözümüz var.:)
-
@karakalpaklı İnşallah kardeşim.
-
Hocam geçenlerde egitimdeyim demiştin, hangi kurum özel olmazsa @paretowilfredo
-
@sınavstilisti Sgk Dostum.