2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@paretowilfredo 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Dostlar Selamın Aleyküm. Nasıl gidiyor çalışmalar ve tercihleriniz?
@miss-smith @karakalpaklı @kilici @Hayatım-Sınav @TugayÇ ve diğer tüm dostlar. Ne alemdesiniz bakalım?
Aleykümselam. Çalışmalar kpss ye yönelik şimdilik ayın sonundan itibaren olursa eğer guy sınavına yöneliriz inşallah.
-
Özelden mesaj atan çok olmuş arkadaşlar. Olabildiğince herkese dönmeye çalıştım. Ama şunu da vurgulamak istiyorum. Yorum yaparken cidden çok çekiniyorum. Kimseyi etkileyip vebal altına girmek istemiyorum.
Analiz yaparken geçmiş yıllarda hangi illerin hangi bölgelerin beraber geldiğine il sayısının az ya da çok olmasında yarattığı etkiye, istanbul'un olup olmamasına. Bu seneki yığılmaya, başvurmayacak kişi sayısına (ki bu tamamen tahmin bu sayısı kesin olarak bilsek daha sağlıklı bir analiz yapabilirdim) bakarak bir analiz yaptık. Bir de son puandan önceki kişilerin de puanlarını bilsek daha sağlıklı bir analizde olabilirdi. Ama bilinmeyen etken çok mecburen bunları veri olarak alıyoruz.
Ama dediğim gibi bu sadece bir analiz kesinliği yok. Geçen senelerde olmamış süpriz bir değişken girerse işin içine her şey değişebilir. Ben max 81 dedim o da 1-2 il için (5-10 kişilik iller hariç onlar süpriz). İnşallah yanılırım da yüksek kapatacak dediğim iller bile düşük kapatırda bir çok insanın şansı artar.
Özelden yazanlara dilim döndüğünce yine destek olmaya çalışırım ama benim dediklerime göre değil içinizden gelen yeri yazın. Cidden zormuş, insan vebal altına girmekten daha da bir korkuyor
Herkese iyi çalışmalar
-
@Keymarsh mesaj attım bakabilir misiniz
-
@paretowilfredo Hocam bu son periyotta çeko adına gün vermekte çok zorlanıyor insan.Şuan önceliğim Guy buna yönelik çalışıyorum ama SGK için 2017 sonrasına elimde puan olması adına nasıl bi yol izlemem gerek.Çeko için biraz geç mi kaldık sizce?
-
@msaka. Ben imece cozuyorum onda da tellal olarak göstermiş
-
@abba10 Yani çok da geç sayılmaz. Güzel çok kalın olmayan bir kaynakla en azından bir şeyler yapılabilir.
-
@hobbes tellalinn temsil yetkisi var diye gostermis cevap satis memuru yani yalnis degil mi bu soru sizce de
-
@msaka. 2017 imece de duzeltmisler onu cevabi tellal gosteriyor eskisine baktim onda satis magazasi memuru gostermis
-
Arkadaşlar kütüphanedeyim ders çalışıyorum. Olabildiğince cvp vermeye çalıştım ama şarjım azaldı. Akşama kdr daha cvp veremem.
Herkese dediğimi burada da tekrarlıyorum. İçinizden geleni yazın. İllerin 80 üstü kapatma ihtimali çok düşük. Kimsenin lafıyla gazıyla iş yapmayın. Olur da yanılırsam cidden süpriz olmuş, tahmin edilemeyen bir değişken işin içine girmiş demektir. Kafanızı takmayın önünüzde daha kurum sınavı var. Ona çalışmaya bakın.
İyi çalışmalar
-
@hobbes ay cok tesekkur ederim yaa yeni imece de cok soru var mi boyle degisen ben 2016dakine calisiyorum da
-
@hobbes 2017 imece gunceli atabilir misin bana rica etsem
-
@hobbes buldum ben cok sagolun
-
ilanın gelişiyle pdf halinde elimde bulunan savaş yayınlarının guy denemelerini 4t guy denemesi 10 numara guy denemesi ve imece 2017 yi çözdüm . yanlış yaptığım soruları işaretleyip tekrar çözdüm . tekrar yanlış çıkan soruların artık cevaplarını ezberleyecem. genellikle yanlış olarak işaretlediklerim hukuk da icra iflas ticaret iktisatta esneklik konusunda biraz daha çalışmam gerekecek. maliyet muhasebesinde 7a ve 7b hesaplarının işleyişini stmm ve gelir tablosunun işleyişini ezberlemek muhasebede bir adım öne çıkaracak gibi. sınav zamanı yaklaştıkça düşünce ve fikirlerimi sizlerle paylaşmaya devam edeceğim . Sabırla çalışmaya devam.
-
@msaka. Yeni gordum daha kusura bakma . Karsilastirma yapmadim bende 2016 yi cozuyordum aklima takilan olunca 2017 ye bakiyorum
-
Arkadaslarr bi el ativerin 82.6 icin Izmir ihtimali nedir?
-
@duranvarlık gelmemesi sürpri olur
-
@hobbes olsun cok sagolun Allah kalbinize gore versin
-
@duranvarlık 32 il varken 80 i geçen il sayısı ol1 2 olur ya da olmaz.. Geleceğini düşünüyorum açıkçası hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar sınav ücreti falan yatırmıyor muyuz? Sınava girip girmeyeceğimiz belli olduktan sonra mı ücretler yatırılıyor? Daha önce guy sınavina girmedim o yüzden sisteme pek yabancıyım.
-
Arkadaşlar çok fazla beklenti yaratmak gibi bir isteğim olmadı. 80 üstü puanı olan insanları biraz rahatlatmak amacıyla paylaştım. Özelden nereye başvurayım tarzı çok şey geliyor. Bu sorulara şuraya başvur gibi söylemlerden kaçınıyorum. Direk böyle gelmeyin lütfen kimseyi etkilemek istemem. Kendi analizlerinizle ilgili yazılanlara cvp veriyorum zaten