2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Aynı illeri ısrarla farklı farklı platformlarda sık sık ve hep aynı kişilerin gündemde tutmaya çalışması kimseyi korkutmasın. Hayırlı Cumalar
-
Arkdşlr belki saçma gelebilir size ama birşey sorcam.Rüyamda balıklı tarihi bir bina gördüm. Urfadan başka balıklı tarihi bir binanın oldugu biyer varmı acaba . Düşündğm iller hatay adıyamandı . Rüyam beni çok etkiledi
-
@umutsuz1990 hayır olsun demek herkes il seçimi rüyası görüyor!! Uyandığımda rüyamın analizini yapmaya çalısıyorum bende.
-
@miss-smith hocam ben demiyorum değişiklik yok diye . kendimde denemedim . gib kendi sitesinde belirtmiş değişiklik kesinlikle yapılamayacaktır diye. buyrun burdan bakabilirsiniz son maddede açıkça belirtilmiş. http://sinav.gib.gov.tr/sinav_server/GIB_ONLINE_SINAV_SISTEMI_SIKCA_SORULAN_SORULAR.pdf
-
@ansızınbirilan anladım facebookta il tercihinin değiştirildiğini yazmışlar.. Biz en iyisi kesin kararımızı verdiğimizde başvuru yapalım
-
@miss-smith en mantıklısı
-
@ansızınbirilan ben il değişikliği yapmadım ama diğer yerlerde geri al yapıp tekrar düzeltip gönderdim ama bu ilk gündü sistemde düzenleme yapmış olabilirler.
-
@miss-smith hocam ben etkisinde çok kaldım herşey kısmet ama rüyamda gördğm yerin düşündüğüm illerle bir alakası yokmu varmı anlamadm
-
Arkadaslar 78.385 ile k.Maraş riskli olur mu sizce ilk defa başvuru yapicam görüşlerinizi yazarmisiniz.Teşekkürler simdiden
-
@umutsuz1990 Gel kardeş bende urfadayim. Bende urfayi yazıyorum.
-
@O'connor hocam urfa aklımda yoktu hiç Adıyamanda balıklı bir tarihi bina varmı diye araştırdım ama rastlamadm Kısmet herşey hayırlısı olsun
-
arkadaşlar öz geçmiş yazacamda örnek atabılırmısınız
-
Hangi ili seçeceğine hala karar veremeyen benim gibi insanlar inşallah doğru kararı verebilirler.
-
Öncelikle herkese hayırlı cumalar
"Ben bilmem, sen bilmezsin o bilmez hatta hiç kimse bilemez sadece paşa gönlüm bilir " :))
¶Sıralamanızdan 2000 aşağısı olarak düşünebilirsiniz tabi ilk 2000 değilseniz
¶ BenCEEE PUANLAR üç GruP
#73-77 #77-80 ve #80+ bu ne demek ¿
¶Şöyle ki eğer 77 ve altında iseniz risk almalı 5-10-15-35-45 kişi alan yerler yazılmalı
¶77-80 aralığı sınava kesin çağrılacakları yer seçiminde bulunmalı risk almamalı
¶80 ve üzeri ise yaşamak isteğiniz yeri yazmalısınızHerkesin hakkında hayırlısı olsun
-
@Dede peki hocam 78.385 ile neresi gelir tahmini olarak ne düşünüyorsunuz
-
@Dede Maraş riskli olur mu
-
@Dede 77 80 arası nereyi yazsak çağırılmayacakmişiz gibi bir durum var 78.6 benim puanım antalya konya arası gidiyorum cünkü hangisi düşük kapatır emin degilim
-
En başta söyledim orasını paşa gönlün bilir...
-
Kankalar,bu kadar güzel şehirin olduğu ilanı zor buluruz ,o yüzden ,belki Ankara ondan da milleti kaçırıyorlar ,80 üstünü göreceğini düşünmüyorum bugüne kadar bende de olan tedirginlik artık yerini mantığa ve tevekküle bıraktı.herkesin hakkında hayırlısı olsun.vesselam
-
Arkadaşlar biliyorum şu an biraz il tercihine yoğunlaştık ama bi sorum olacak sonuçta guy dan hemen sonra kpss var ben şu an kpss çıkmış soru yoğunlukta çalışıyorum guy sorularını da biraz sonraya bıraktım ilk guy u çözüpte mi acaba kpss sorularına devam etmek gerekiyor bilemedim kusura bakmayın ilk defa guya inş nasip olursa gireceğim için soruyorum