2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@burak3424 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@2016mağduru Resim yukluyorum taslaklara kaydet diyorum gondere basiyorum yine taslaklara kaydet diyo Istanbul sectim ilce cikmadi
sistemde hata olabilir, ya da kullandiginiz tarayicidan kaynakli da olabilir.
-
Güncelleme yapmayı başarabilen var mı allah aşkına ?
-
Arkadaslar istanbul kadrolari ilanda da belirtildigi uzere sadece merkez olarak acildi. Bu yuzden tercihi istanbul olanlar ilce secimi yapmayacak
-
77 puanla İstanbul yazılır mı Bir türlü karar veremiyorum
-
@kaptanbarbarossa ben yaptım. Geri al yapıyorsunuz başvurunuz iptal edilecektir uyarısı veriyor. Sonra evet diyorsunuz. Eski yapılan başvuru bilgileri silinmiyor düzeltmek istediğiniz yeri düzeltin tekrar taslak olarak kaydet ve başvuru yap diyorsunuz.
-
@aycan o dediğin yeşil yer bende yok ya bulamadım
-
''Kayıt ve Başvuru işlemlerini masaüstü bilgisayarınızdan Google Chrome tarayıcısını kullanarak yapmanız önerilmektedir'' başvuru yaparken sıkıntı yaşayan arkadaşlar gib sınav giriş ekranında böyle bir uyarı yapılmış dikkate alırsak sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum.
-
ayrıca başvuru güncelle meye çalışan arkadaşlar gib sınav giriş ekranında sıkça sorulan sorular kısmında şöyle ''Sınava baĢvurduktan sonra bilgilerimi güncelleyebilir miyim?
Başvurunuz gönderildikten sonra başvuru formu üzerinde değişiklik yapmanız mümkün değildir '' belirtiliyor. bilginize... -
@ansızınbirilan 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
ayrıca başvuru güncelle meye çalışan arkadaşlar gib sınav giriş ekranında sıkça sorulan sorular kısmında şöyle ''Sınava baĢvurduktan sonra bilgilerimi güncelleyebilir miyim?
Başvurunuz gönderildikten sonra başvuru formu üzerinde değişiklik yapmanız mümkün değildir '' belirtiliyor. bilginize...Yani il değiştirilmiyor mu ???
-
@salvatore teşekkür ederim inşallah gelir
-
@miss-smith İl değiştirilmiyor mu? Bende merak ediyorum.
-
Tam 1 ay sonra bugün hayırlı haberleri almak dileğiyle.Hayırlı cumalar forum
-
Hayırlı cumalar kardeşim
-
@Çetin kesinlikle 78le Antalya yazmayı düşünüyorum ama forumu okudukça vazgeçmeye başlayacağım sanırım
-
Konya hakkında ne düşünüyorsunz arkadaşlar
-
hayırlı cumalar arkadaşlar sürekli bu puana bu il gelir mi yazanlar sizede hayırlı cumalar kuruttunuz milleti:))
-
arkadaslar bende bırsey sormak ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım.bu sınava ıkıncı gırısım olcak kısmetse daha onceden kaydım var yanı ama sısteme gırs yaparken tc yı grınce yok dıyor daha once bu bu sorunla karıslasanlar ne yaptılar?
-
@nur tekrardan kayıt olmak gerekiyor,
öyle olmuyor -
fakülte bölüm seçiminde hata veriyor tercih grubu seçilmedi diye bi tane 1. grup yazıyor zaten sonra diğer sayfada hata veriyor sinir etti bu sistem çözümü olan varmı
-
@Ebru teşekkürler ebru saolasin cok