2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@karakalpaklı hocam bulamadım ya)) universiteye kayıt tarihi aralığı var ama
-
@mülkiye1859 Tesekkurler hocam
-
@elisa aise girince eğitim bilgileri var sol aşağıda göreceksin.
-
Hocam orada "diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz gosterilmemektedir"diyo yeni mezunum sebebi bu olabilir mi
-
@karakalpaklı çok teşekür ederim hocam gördüm simdi)
-
Dostlar merhaba merakımdan soruyorum kurum sınavında yaşanan 2015 yükselmesini neye bağlıyorsunuz? Sorular mı kolaydı yoksa başka bir neden mi?
-
Arkadaşlar bulunduğum ortamda bilgisayar yok sadece telefondan girebiliyorum.. Bir soru soracağım lütfen cevaplayınız. Sisteme eski bir foto yükledim yüklerken önemli değil diye düşündüm ama evhamlandım şimdi. Nitekim son 6 ay demiyordu.. Birde okula giriş tarihimi bir ay erken yazmışım sıkıntı olur mu sizce
-
@Priss hocam müsait iseniZ size attığım mesaja bakabilir misiniz
-
Arkadaşlar partiler bile seçim kampanyalarını yönetirken anketlerden ders çıkarırlar, anketlerin yanılma payı vardır ama en azından belli çıkarımlar yapmamıza olanak sağlarlar. Bu açıdan bakıldığında bu kadar sinirlenmenize gerek yok. Mesela benim sıralamam 2450 ve izmiri seçtim ankete göre adayların %15e yakını izmiri seçeceklermiş 2450×%15=367,5 bu da demek oluyorki sıralamada benim önümde bulunan 2450 kişiden sadece 367,5'i izmiri tercih edecek, kaldı ki o 2450 kişiden bir 500-800 arası kadarı guy tercihinde bulunmayacaktır. Kısacası anketlere bel bağlayın demiyorum çünkü dezenformasyon yapan arkadaşlar var ama katılım gösterip anlamlı sonuçlar çıkmasına yardımcı olun ve sonuçlardan az da olsa çıkarım yaparsınız
-
@niskanen dostum nere gelir sorularına artık cevap vermeme kararı aldım kişisel bir durum anlayışın için sağol
-
@Priss tamam hocam teşekkür ederim canınız sağ olsun
-
@karakalpaklı en son ev aramışsın demekki, banada tatil yerleri çıkıyor
-
@lal Tatil mi? Ilk maaşın nereye gideceği belli oldu senin.
-
@karakalpaklı yok siz ders çalışırken ben tatile gideceğim
-
@lal Acımasız gerçeklerde bugün.
-
@karakalpaklı bi karikatür gönder dicem ama uğraşma vakit kaybı. Ders çalış ders
-
@lal Herkes çalışırken tatile gidecem diyene karikatür yok. Vakti gelince gül de açar bülbül de öter, karikatür de gelir.:)
-
@karakalpaklı eywallah
-
@Priss tek sebep değildir ama geçen yıl puanların yükselemesinde imecenin payı büyük
-
76 puanla sızce neresı_?