2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@SR çok sağolun hocam çok teşekkür ederim.
-
@samuelson haklısın dostum eyvallah
-
@krueger ankete katilim cok dusuk ama yine de istanbul izmirin neredeyse 6 kati almasina ragmen izmire bu talep beni kortkuttu
-
Arkadaşlar geçmiş yıllarda yapılan sınavlarda kurum sınavları kaç net ile kapatmış, bunu öğrenebileceğimiz bir tablo v.s varmı bildiğiniz?
-
75.92 ile nereyi yazayım
-
@bunebicimhikaye sistemden oy kullanimina baktim izmire bir gunde 40 tiklanma birden olmus. Normalde IP engellemesi var fakat vpn ile girip birisi kasmış olabilir. Yani izmir 50 civari oy almistir. Ankara antalya bursa ile esit yogunlukta.
-
@krueger bu insanlari anlamiyorum ya yazik gercekten oyle birsey yapildiysa sanki kurum sinaviyla hersey bitiyormus gibi Allah akil fikir versin
-
@bunebicimhikaye aynen herkes bi hile hurda pesinde üşenmiolarda hic
-
@gmsmustafa antalya guy sayfasını bende bulamıyorum
-
Sayın site yönetimi biz biliyoruz ki şu anket denen manipülasyon şekline karşısınız bu yüzden çok mağduriyet doğdu geçmiş yıllarda ..şuanda alenen sizin sitenizde bir yönlendirme bir algı operasyonu ve manipülasyon yapılmakta yok izmir korkutmuşmuş yok şurası çok yoğunmuş arkadaşlar lütfen inanmayın!!! LÜTFEN MÜDAHALE EDİNİZ ŞU ANKET DENEN REZİLLİĞE! !! Site yönetimi
-
Foruma girince Istanbul kiralık emlak reklamı geldi. Bilinçaltı mesaj mı acaba?
-
@clattenburg 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar geçmiş yıllarda yapılan sınavlarda kurum sınavları kaç net ile kapatmış, bunu öğrenebileceğimiz bir tablo v.s varmı bildiğiniz?
-
izmir e gidinde 2.60 tl izmirim kart basın. ve 3 aktarma yapın.
-
@James-Buchanan ilk defa kentkart a izmirim kart diyen birini görüyorum alışamadık hala şehir olarak izmirim karta
-
77.5 puan beşinci Senem .Nereyi yazsam sınava girerim acaba
-
@siyasetbilimci konya
-
Arkadaslar antalya guy sayfasinin linkink paylasabilcek birisi var mi?
-
-
Merhaba arkadaşlar guy tercih te üniversiteye giriş gün ay olarak soruyo nereden baktiniz yardimci olursaniz sevinirim
-
@elisa ais ösymden bakabilirsin.