2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@tuuba42 guy için diyorsan çok basit zaten hep aynı sorular
-
arkadaslar ilk kez kurum sinavina hazirlaniyorum cok fazla bilgi sahibi degilim basvuruda yapmadim acikcasi referans konusu aklimi karistirdi acaba mulakata etkisi olur mu ayrica sadece cikmis giy sorulatini çözerek sinava girsek yeterli olur mu
-
@Priss Gib ve VDK fetöcü yuvasıdır. İşin biraz içinde olan bilir. Soruları verdiklerini düşünüyorum Ayrıca insanlar artık Guy için özel haZırlanıyorlar. Ha bide refaransa asla partilerden birilerini yazmayın.
-
@safiTÜRK69 nasıl biri yazılmalı sence
-
Hadi iyisiniz gencler ruyamda gordum 73 le kapatiyordu :))
-
@samuelson kardeş ankette izmir %13 gözükmüyomu.Güncellendiyse bilmiyorum.Senin analizini uygularken gördüm Ankarada %8 o zaman 5550 sıralamaya 444 kişi oluyo.Bu analiz geçen yıllardaki anketlere göre tutuyomuki?
-
@ShankS öncelikle referans kısmı işe yaramıycak bunu bilin. Asıl referaransı mülakat aşamasında bulmalısın. Ben 1 tane yazdım. Yani çok iyi yerlerde olan biride degil.. Sadece boş kalmasın diye yazdım.
-
@safiTÜRK69 ne gibi bir sıkıntı yaratabilir bu sizce
-
@safiTÜRK69 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
@ShankS öncelikle referans kısmı işe yaramıycak bunu bilin. Asıl referaransı mülakat aşamasında bulmalısın. Ben 1 tane yazdım. Yani çok iyi yerlerde olan biride degil.. Sadece boş kalmasın diye yazdım.
Şair burda der ki mulakat aşamasında torpil yap. Ulan açık açık yazma bari be. Kirlenen sistemi temizleyelim demek yerine daha da kirletelim diyen, senin zihniyetinde olanlar yüzünden bu haldeyiz resmen.
-
@safiTÜRK69 baya temizlendiği söyleniyor o zaman bu sene puanların biraz daha düşeceğini söylemek yanlış olur mu? Yine 85 ler olacağını düşünmek ne kadar doğru?
-
@hayalimsgk o aşamaya gelen Zaten kuruma girmeyi haketmiştir. Devlet sana bu hakkı vermiş. Benim refaransım inanki yok ancak mülakata kalırsam bulmaya çalışırım. Bence refarans meselesi çok normal.
-
@Priss hocam ben yine aynı seviyede olur. Temizlenme meselesi ise yarısı bile temizlenmedi.
-
@safiTÜRK69 bu yazdıklarımız zaten kurum sınavını geçersek mülakatta komisyonun önüne gitmicek mi zaten? Yani mülakat aşaması için yazmıyo muyuz bunu?
-
Arkadaşlar referans kısmında adres istemiyor değil mi? Sadece telefon mu diyor?
-
@kpssa komisyon önüne gider de komisyon onlarla pek ilgilenmez..
-
@safiTÜRK69 referans meselesini böyle normallestirmeniz cok yanlis. Sonucta tanidik vasitasiyla diger adaylarin önüne geçip, onlarin hakkina giriyosunuz.
-
Torpille başkasının önüne geçen, bunu sözde referans adı altında yapan kim varsa nefret ediyorum. Utanmazlar aldıkları maaşı da nasıl rahat yiyorlar. Liyakata önem verilmeli. Yıllarca fetöcüler girdi soru çaldı. Sonunda kendini devletten büyük görmeye başladılar. Devlet bunun önüne geçmeli artık.
-
Biliyorum kimse birşey söylemek istemiyor ama 78.4 Kocaeli gelir mi? En azından sizin de fikrini almış olurum.
-
@ekonomistt1 gelir kardeşim konuştuğum herkes istanbul yazıyo
-
@ekonomistt1 HOCAM KİMSEDEN FİKİR BEYANI ALMA SENİ YAKARLAR BURADA MİLLETİN NE DEDİĞİ ÖNEMLİ DEĞİL SENİN FİKRİN ÖNEMLİ.HERKES DEDİĞİ NE KADAR OLABİLİR 5 Mİ 10 MU 20 Mİ? İSTANBUL UN YAZILMASI NORMAL TAM 4250 KİŞİ ALACAK BU ÇOK BÜYÜK BİR RAKAM. GARANTİ OLSUN SINAVI KAÇIRMAYIM DİYEN ARKADAŞLARIN YERİ OLACAK. ZATEN 82-90 ALAN ADAMLAR BANA HER YER GELİR DİYE YAŞAMAK İSTEDİĞİ ŞEHİRİ DE YAZABİLİR. SONRA PİŞMAN OLURSUN KENDİN KARAR VERMELİSİN