2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ekonomistt1 BURDAN KOCELİ GELMEZ İSTANBUL KESİN GELİR ÇIKARMA BU FARKLI Bİ SÜREÇ ALLAH YARDIM ETSİN HEPİMİZE
-
@safiTÜRK69 siz asıl mülakat için bulmanız gerek demişsinizde o yüzden sordum.yazılı sınavı kazanırsak bi form daha mı doldurucazda oraya mülakat için referans yazıcaz? Zaten bu başvuru için yazdıklarımız komisyonun önüne gitmicek mi? Madem öyle neden asıl mülakat için bulun diyosunuz? Ben ilgilenmemelerini sormadım
-
@kpssa Asıl referans mülakatta yürür bu el altından olur herhangi bir forma yazılmaz buna torpil de denir görsel yani görünüşte referans ise her iş başvurusunda olandır senin hakkında bilgisine başvurulabilecek seni tanıyan ama aile yakını olmayan kişilerden oluşur bunlarda doldurulan foruma yazılır asıl işi torpil dediğimiz el altından olan kısım yapar gerçektir ama adaletsizdir.
-
@hermonie benim de öyle ya da Antep Urfa falan yazıyor ben anlamadım Doğuya gitsek dolu Batıya gelsek yaklaşma:(
-
@guyman şimdi daha iyi anladım.yani el altından yapanlar bunu o referans kısmına bile yazmaz diyosun.o kadar güzel açıklamışsınki.el altından olduğunu biliyorumda ben yine oraya onlarda yazıyor sanıyorum.işte en pis miğde bulandırıcı tarafı bu.nasıl o ekmeği yiip hayat boyu hayatlarına devam ediyorlar? Bu dünyanın öbür tarafını hiç düşünmüyorlar.Ama olsun kim ne yapmak isterse istesin Allah nasip ettiği an o iş bitmiştir.kimse önüne geçemez.ve ben buna tutunuyor ve inanıyorum
-
@John-Nash ben İstanbul yazmam zaten bir kez mülakatından elendim bir kez de sınırdan giremedim sıralamaya ama Doğuda da hep benimle aynı puandakiler yazıyor belki Batı'da böyle yerler olabilir diye düşündüm.
-
Harita şeklinde açılan illeri gösteren bir resim varmı elinizde arkdşlr
-
@ekonomistt1 hocam puanımız aynı sayılır benim 78.9 Antep yazıyım diye bi kaç kişiye mesaj atmıştım bazıları olur sürpriz olmasa dediler ama bu puan çok arada o yüzden karar vermek zor
-
@ekonomistt1 HOCAM BEN ŞURAYI BURAYI YAZIN DİYE TELKİNDE BULUNMUYORUM SİZE. SİZ EN İYİSİNİ BİLİRSİNİZ ZATEN
-
Geçmiş yıllarda şehirlerin kurum sınavlarında kaçla kapattığını merak eden bir kaç arkadaş gördüm umarım işlerine yarar
-
@niskanen kesinlikle öyle inşallah doğru ve hayırlı bir tercih yaparız
-
@Grimmjow bundan önce bir alım daha vardı burdaki taban puanlar kesinlikle belirleyici değil, tabiki bakmakta fayda var ama burdaki sonuca göre tercih yapılmaz.dikkatli tercih yapmanızı öneririm, en son sınav 2015te yapıldı ve bu ilandan önce ne bir müfettişlik ne mali hizmetler alımı oldu millet yüksek puanlarla son çaresi olan guyu bekliyor ve ona göre tercih yapalım lütfen
-
@maliyecibiri sonbahar alımlarında da bütün yüksek puanlılar başvuruyordu zaten çok bi değişiklik Yok o konuda
-
@Grimmjow şunları unutmuşsun kardeşim
-
soru: bursada gelir uzman yardımcılarinin vmy olabilmek için aksamlari, hafta sonlari gidebilecegi kurslar vs açılıyor mu dershanelerde. öyle bir uygulama var mı? bileniniz arastiraniniz var mi arkadaşlar?
-
Bu videoda GUY'la ilgili analiz yapılmış belki bir yol gösterir belki de göstermez,bakın ama siz yine de. https://www.youtube.com/watch?v=dtatdya_kwY
-
@ucanizmirli aynen tamamladığın için sağolasın
-
@vmy Istanbul Ankara Bursa Izmir gibi şehirlerde dershaneler Kpssden iyi puan alan öğrencileri ücretsiz olarak vmy sınavı için kursa alıyo.
-
@vmy daha kuruma girmeden kaçma peşindesiniz
-
@iibfci22 basta bende de olmustu ama 1-2 gun sonra duzeldi sanirim sistem kaynakli