2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
Arkadaşlar anayasa mahkemesi üyelerinin görev süresi 12 yıl mı 9 yıl mı ? Değişiklikle görev süresi 9 seçim yaşı 40 a indi diye okudum. Sınavda çıkarsa napcaz ?
-
Ah bu spekülasyonlar ah. Meğer herkes strateji uzmanı olmuş. Adam yaptığı stratejiyle 73 ile sınava giriyor. Fakir adam iyiniyetli adam 77 ile boşta kalıyor. İnsallah kimse kimsenin hakkına girmeden hakkıyla atanır diyorum. İnşallah(AMİN) diyenler beğensin.
-
@ddguy demek ki neymis vefa sadece bir istanbul semti degilmis
-
Ankaradan korkan 80-83 bandı nereyi yazdınız?
-
@O'connor Her beğeni bir amin, her alıntı bir inşallah, her cevap bir abv spekülatörler.
-
@guyguy konya yazdım
-
@O'connor yap bi Ankaraya mantıklı bi tahmin bütün dengeler değişsin
-
arkadaşlar böyle bir sınava giriyoruz çok mantık beklemeyin. Ne kadar çalışırsanız çalışın sizin doğru bilip güvenle işaretlediğiniz, kurum için doğru olmuyo maalesef
-
@ucanizmirli a diyenler kazanmıştır kesin.
-
@ucanizmirli Beni de en cok o sorular korkutuyo ne yalan soyleyim
-
@guyguy Bursa
-
@karakalpaklı a diyenler allaha emanet zaten hocam
-
Kasim 2015te 78.3 ile ankara yazmistim. Aslinda bursa yazicaktim makul bir sehir, hemde yasayabilirim diye. Ama bursa icin oyle konustular ki, bari risk alacam kendi sehrim icin alayim dedim. ankarayi 1 puanla kacirdim, bursa 73le kapadi. Tabi bide ozaman "nolcak canim mayistaki sinavda yaparim" modundaydim. Ama mayis sinavi gelmedi. Ayni sene sayistay istedim gelmedi, hakimlik istedim gelmedi. Hukuk puanlarim 90di ona uygun alim gelmedi. Bu gelmeyisler oyle canimi sıktı, bir sonraki kpssye hazırlanamadım. Güya yuksek alacaktim kpssden ama kaldi. Kpss sonrasi baktim olmuyor,kpss puanida yok. Oturup hakimlik calistim. Ama onuda 1 puanla kaybettim. Sinav aninda hala neden degistirdigimi anlayamadigim 1-2 sorumla sinavi kacirdim. Gerci onuda iyiki kaybetmisim diyorum suan. Yeni mulakat sisteminde yani 7 kisiyi ayni anda sinav yapilan bi mulakattan elenseydim cok fazla uzerdi.
Ozetle diyecegim su ki, hic bir sey kafanizda kurdugumuz gibi olmuyor. Surec cok yipratici. Tek duam ihtiyaci olan ve emek vermis herkesin bu alimda ise baslamasi.. korkuyorum hala 1 puanla yine kacar mi diye nasipte yoksa olmuyor iste. Sinav aninda bu soruda 2.mahmut yazilmasi lazim diye butun kelimelere bakiyorum ama 2.mahmutu goremeyip başka şık işaretliyorum. Meğersem varmış. Yani nasipte yoksa el ayak bağlanıyor,göz görmez oluyor yinede yapiyorsun o yanlisi. Allah herkese guzel riziklar versin. Sectigimiz iller hakkimizda hayirli olsun insallah. Kimsenin akliylada degil,kendi akliniz ve kalbimizle yapin tercihleri. Gerisi nasip. Icimi dökesim varmis döktum rahatladim oh
-
@miltonfriedman saolun hocam hukukta cok zorlanyrm genel anlamda . guy ıcn hukuk basit gibi ama genel olark hukugum zayf ıns hayrlısı olur
-
@paretowilfredo hocam şu eksi butonu niye kalktı ya tam zamanında kaldırdıniz he
-
@guyguy tekirdağ yazdım
-
@kismetnasip hocam sen Konya yı mı tercih etmiştin,bi nasiple konya için konuşmuştum ama hangi nasip hatırlayamadım
-
@ff hocam puanınız kaç
-
Eksi butonu geri gelsin diye tweeter da etkinlik var tagi paylasacam birazdan
-
@Hipokrat hocam konya hakkinda konustuk ama konya yazmadim ben:)