2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@ddguy gelmez
-
@köyün-ağası sana küstüm
-
Bazı puanı kritik arkadaşlar twitterda SGK başkanına yönelik olarak bu saatten sonra açıklama falan gibi haddi aşan yazılar yazıyorlar aramizda böyle birileri varsa yazmasinlar. Evet zor bir durum anlayabiliyorum ama hak vermiyorum. Sen puanını alamadiysan başkan ne yapsın ?
-
Ya sgk açıklansaydı bile başvuranlar yine olucaktı her sene oluyor takılmayın bak il göçü kazananlar bile başvurdu guy a her sene aynı olay. Vmy mhuy muy duy bile açılsa yine başvuruo millet guya
-
@köyün-ağası hepsine bir iki puan eklersek benim listem oluyor. Karamsar bakıyorum
-
canimskkin. Yuksek puanli bikac kisi kurum sinavinda rahat etmek icin duzce yazmis. Keske bu gece aciklansa Cok stres yaptim
-
Facede anket yapiliyor gencler katilin
-
Arayıp bilgi alabilen var mi arkadaslar?
-
Arkadaşlar, SGK sonuçları GUY başvurularından önce gelmedi diye başkana açıklama artık diye tweet atmayalım. Bunun kimseye yararı olmaz lütfen. Aramızda istediğimiz kadar sert konuşabiliriz ama başkanı etiketleyerek yazmanın bir katkısı olmaz.
Herkesin dilediği yerin olması dileğiyle ...
-
Aradim gibi bilemiyoruz neti takip edin dedi
-
Musait olan arkadaslar arasin lutfen
-
@adam-simith banada aynısını dedi
-
Afyon yazan var mı arkadaşlar ?
-
77.3 ile Hatay yazdım arkadaşlar. Gruplara baktıkça karamsarlığa düşüyorum doğrusu
-
@endeks çıkmış soruları bitirdiniz mi? Genel olarak netleriniz nasıl? Ben geçen sene 80in üzerine çıkamıyordum kurumdan 83 aldım. Bu sene de o civarlarda ama tedirginim baya.
-
82.7 ile K.Maraş kacla kapatir hem kurum hem taban? benim icin dunyanin en onemli yeri suan baska bir yer umurumda degil :))
-
84'le Gaziantep yazdım.
Uzun zamandır bu platformu takip ediyorum. GUY konusunda bir deneyimim olmadığı için ve insanları ön görülerimle etkilememek için yorum yapmamayı tercih ettim. Ama başvurular kapandığına göre aktif olarak katilabilirim sanırım Umarim herkesin hakkında hayırlısı olur -
@darkpassenger hocam bende 78.385 ile k.maras a başvuru yaptım sizce 78 e düşer mi
-
Ankara 81,2
Konya 78.9
İzmir 80.1
Antalya 79.9
Bursa 79.6
İstanbul 77.7
Kocaeli 78
Tekirdağ 78.5
Gaziantep 77.6
Şanlıurfa 76.6
Diyarbakır 76