2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@kilici hadi bakalım umarım yanılan ben olurum
-
İstanbul 78
İzmir 80
Ankara 80
Urfa 77
Antep 77
Antalya 79
Kocaeli 76
Tekirdağ 76
Bursa 79
Sakarya 76
Rize 75
Artvin 76
Van 73
Ağrı 75
Mardin 77
Diyarbakır 76
Konya 79
Afyon77
Adıyaman 74
Ardahan 73
Maraş 76
Erzurum 76
Elazığ 75
Erzincan 75
Puanlar bu şekilde kapatır -
@kilici Reyis benimki nasıl.
-
@köyün-ağası gördüğüm en olabilir liste bu
-
@83istanbul bende antalya yazdım ankara izmir istanbul bursa antep gibi büyük iller olduğu için bu ilanda herhangi bir ile yüklenme olup yüksek kapatacagini düşünmüyorum.üstüne içlerinde en az alım yapan yer antalya
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli
Gelin istihbarat çalışmalarına başlayın açıklanır mı bu gece -
Istanbul 76
Ankara 79
Izmir 79
Antalya 76
Bursa 77
Tekirdağ 75
Kocaeli 75
Sakarya 76
Duzce 74
Konya 77 -
@endeks 80 altını rahat görür diyorsunuz yani? Kurum sınavına çok etkisi olacaktır diye düşünüyorum 77 bandı gibi kapatırsa. Peki puanınız kaç?
-
@safiTÜRK69 duyumların güzeldi bu gece açıklanır mı ?
-
Ardahan yazanlar kimler puanları kaç acaba . Erzincanla ardahan arasında kaldım bugün erzincan diye değiştircektm terchmi hep bir aksilk oldu o şekil kaldı hayırlısı olsun
-
@miss-smith hocam bu gece açıklanma ihtimalimi var
-
@83istanbul puanım 83.7 ama düşük kapatması bence yanıltıcı olabilir sonuçta ilan çok geç geldi şu an herkes hazır ve geçmiş yılların sorularına hakim
-
@83istanbul sana çok fena ayar oldum benden demesi kurumda bana gelirse şayet kork benden
-
@umutsuz1990 facebookta birisi gib ile görüşmüş yetiştirebilirlerse açıklayacaklarmış akşam yazmış
-
Gibin nosu ne arkadaslar bende arayim bir
-
@köyün-ağası @guyan-gelmiş @miss-smith @karakalpaklı bana gelir demi gençler @83istanbul a bi şey deyin ya
-
@83istanbul @83istanbul Ya nasip bu işler kimsenin emeği boşa gitmez inşallah sadece buraya bakıp yorum yapmak doğru olmaz adam orayı yazmak istiyo sırf kimse yazmasın diye puanını yüksek yazıyo benim çevremde olan arkadaşlar 77-79 bandında olanlar antalya yazdı
-
cidden face e baktıkça ağlayasım geliyor
-
@miss-smith Hiçbir bilgim yok kardeşim..
-
@miss-smith umarım açıklarlar ve biter bu belirsizlk çok stres yaptım kaç gündür ne tahminler yaptım kaç kişiyle konuştm hergün düşünmekten insan yoruluor puanmda kötü zaten ümidim yok hç hayırlısı ne diyim ki