2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi)
-
@aycan normalde gelirdi 78e de sıralama oynadığı için korktum ama kendimce bi risk aldım hayırlıysa gelsin inşallah çok istiyorummm
-
Yürek yiyip Bursa yazdım 77,2 ile hayırlısı artık
-
@ddguy baska bir kurumda çalışıyorum. Bir kardeşimizin daha iş şansını engellemek istemedim. En azindan bu sinav için.
-
Gib,in sitesine girilmiyor. Heycanlanmalimiyiz?
-
@yyy inşallah hocam bi de bakmissin mesai arkadasi olmusuz
-
@aycan aa sizde mi istanbullcusunuuz sizin puan kaç
-
mardin tahmini kaçla kapatır arkadaşlar ? konuşulduğu gibi 78 i bulur mu gerçekten.hiç bu kadar tercih edileceğini düşünmüyordum:(
-
@O'connor 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı (2000 Kişi) içinde söyledi:
Arkadaşlar başvuru sayfasına girilmiyor. Buda demek oluyorki inşallah öyledir birazdan açıklanır taban puanlar. İnşallah öyledir. 84 ile Urfa yazdım. Çok korkuyorum. Ya herkes urfa yazdıysa diye. Yani anlayacağınız paranoyak oldum.
sokson dortlo çok korkoyorom
-
@umutsuz1990 inşallah hakkınızda hayırlısı olur hocam bende spekülasyonlara inat direndim gönlümden geçen ili yazdım degistirmedim ama puan kritik olunca korktum
-
@yyy hocam ben 79.57 ile istanbula gelme de goreyim demis insanim bol miktarda atar yaptim gelir insallah
-
@aycan inşallah hocam inşallahh
-
@esrarengiz hakkınızda hayırlısı olsun sizinde hocam. Bugün açıklansın çok istiyorum ben çünkü puanım düşük daha fazla ümitlenmek istemiorum
-
@efeece. duser umarim hocam 80la kapatacak hali yokya
-
site açılmıyor. bunlar ciddi ciddi açıklıycaklar mı ki ugün taban puanı ya.
-
Bir tahmin de benden İstanbul 78 Ankara 81 Bursa 81 Antalya 80,5 İzmir 81,5 Kocaeli 79 Konya 78,5 Antep 78 Urfa 77, 2 Maraş 78 Hatay 78 Rize 80 Tekirdağ 78 Mersin 80 Sakarya 78 gerisi 77 ve altında
-
@SR böyle olunca açıklancak mı oluyor
-
Siteye girilmiyor. Kepenkleri indirdiler içerde sayım yapıyorlar heralde
-
@kilici aday nolu mu aday nosuz mu
-
@Çetin hocam sen nereyi yazdın
-
Ne zaman aciklanacak yuregime inecek